Svetlo na kraju tunela ili novi šamar?

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.08.18. | 14:11

Los Anđeles dočekuje Real Solt Lejk

Zapamtio je Solt Lejk novoformirani Los Anđeles FK. Imao je valjan razlog. Real je sredinom marta ubedljivo poražen kod kuće od novoformiranog sastava iz El Eja, a u noći između srede i četvrtka ima priliku da mu se osveti.

Tim iz Kalifornije se tek od ove godine takmiči u MLS-u. LAFC je osnovan pre tri i po godine, a u ogromnoj grupi vlasnika kluba, kojih ima tačno 28, nalaze se legendarni NBA košarkaš Medžik Džonson, ali i Vinsent Tan, milijarder iz Malezije koji u vlasništvu ima fudbalske klubove Kardif, Sarajevo i Kortrajk. Real je tada stradao sa 1:5 u svom domu, a zanimljivo to je bio prvi međusobni duel ovih timova. Zasad LAFC dosta dobro stoji u ligi, na petom je mestu Zapadne konferencije, dok je Real iz Solt Lejka šesti i ima bod zaostatka.

Izabrane vesti

Ipak, Los Anđeles ovaj susret dočekuje u mnogo lošijoj formi od rivala, s obzirom na to da je u prvenstvu nanizao tri poraza i remi, dok je pre sedam dana i u polufinalu američkog kupa posle penala eliminisan od Hjustona. A upravo je ta utakmica ostavila veliki trag na izabranike trenera Bredlija.

Za razliku od Los Anđelesa, gosti iz Solt Lejka ovaj prvenstveni dvoboj dočekuju u mnogo boljem raspoloženju, jer su u prethodnih sedam nastupa u MLS ligi doživeli samo jedan poraz. Neće im biti lako, jer ih očekuje teško gostovanje "ranjenom" Los Anđelesu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 04:00 1741 MLS Los Angeles - Salt Lake ug 3+ 1,25
Ukupna kvota1,25

MLS

Sreda
04.00: (1,45) Los Anđeles (4,40) Real Solt Lejk (6,00)

*** kvote su podložne promenama

Istok

Zapad

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeLos Anđeles FCReal Solt LejkMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara