"Guideti i Kurzava"
"Guideti i Kurzava"

Šveđani naučili Kurzavu da se utakmica igra 90 minuta: Francuz se rugao protivnicima u 87. minutu, a u 88. ponižen za sva vremena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.10.14. | 10:35

Levi bek Francuske od junaka do gubitnika dana za samo 60 sekundi

Guideti i KurzavaMlada selekcija Francuske je sinoć igrala drugi meč baraža za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, a prvu utakmicu su Trikolori dobili na svom stadionu sa 2:0. Drugi meč će zauvek proganjati Lajvina Kurzavu.

U Švedskoj su domaćini posle 35. minuta vodili sa 2:0, a u 71. su Skandinavci došli do gola koji ih je vodio u Češku.

Izabrane vesti

Trikolori po imenima imaju jednu od jačih selekcija u kvalifikacijama, a zbog nepovoljnog rezultata su počeli da gube glavu pa je Žofri Kondogbija poludeo posle starta Jona Guidetija u 72. minutu i zaradio žuti karton, kao i igrač domaće ekipe.

Tada su stvari postale ozbiljno zagrejene, nakupio se pritisak, a levi bek gostiju Lajvin Kurzava je u 87. minutu postigao gol koji je vodio Francusku dalje. Igrač Monaka se narugao protivnicima u lice stavljanjem ruke preko glave, ali samo minut kasnije je poželeo da to nikada nije uradio.

Šveđani su u sledećoj akciji iz kornera došli do četvrtog gola i pobede, a Guideti nije zaboravio na potez Kurzave te mu je uzvratio na isti način i naučio ga dve bitne lekcije – fudbal se igra do poslednjeg sudijskog zvižduka i treba ostati veliki i u pobedi.

Za kraj cela reprezentacija Švedske je u svlačionici pozdravila Kurzavu na njegovu način i do kraja ga „zakopala“. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaJon GuidetiLajvin Kurzavareprezentativni fudbalŠvedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara