"Žoze Murinjo"
"Žoze Murinjo"

Šta će nam Murinjo kad imamo Manćinija?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.16. | 18:21

Predsednik Intera nema nameru da angažuje Portugalca

Žoze Murinjo

Predsednik Intera Erik Tohir odbacio je mogućnost da se Žoze Murinjo vrati na Đuzepe Meacu. 

Izabrane vesti

Iako još zvanično to nije potvrđeno, i ptice na grani znaju da Portugalac na kraju sezone preuzima Mančester Junajted. A da od selidbe u Milan, koju najavljuju italijanski mediji nema ništa, jasno je i posle zanimljive izjave indonežanskog biznismena.
„Upoznao sam Murinja u Džakarti pre nekoliko godina, pre nego što sam postao predsednik Intera. On je veliki trener, koji je ostvario istorijski uspeh sa Interom, ali imamo i Manćinija koji je takođe napravio velike uspehe sa ovim klubom. Iskreno, čvrsto verujem da Roberto može da oživi Inter. Pogledajte šta je napravio u odnosu na prošlu sezonu. Samo nam je potrebno više vremena“, smatra Tohir

Uprkos dobrom startu u Seriji A, milanski tim je zapao u krizu, a posle poraza od Fiorentine (1:2) prošlog vikenda, igrači su poslati u karantin. Svi.
„To je odluka koju je doneo Manćini, zajedno sa direktorima tima. Mislim da je to dobra stvar, iako se ne praktikuje u drugim zemljama. Dobro je za igrače da malo vremena provedu zajedno i izgrade timski duh“, zaključio je Tohir.

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

 

tagovi

Žoze MurinjoSerija ARoberto ManćiniItalijaInterErik Tohir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara