""
""

Spektakularan fudbal na Brdu! Zvezda oborila šampiona, šou Račića i Adžića

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.11.16. | 16:43

Crveno-beli omladinci slavili na gostovanju Čukaričkom – 4:3

Prošle nedelje pobeda u večitom derbiju, ove skalp aktuelnog šampiona. Omladinci Crvene zvezde počeli su da igraju ozbiljan fudbal u finišu jesenje polusezone. Možda i očekivano ako se ima u vidu da trener Jovan Stanković može da računa na sve raspoložive snage.

Crvena zvezda je danas, u derbiju 15.kola Omladinske lige, bila bolja od Čukaričkog, prošlogodišnjeg prvaka – 4:3. Spektakularan fudbal na Banovom brdu začinili su majstorskim golovima Luka Adžić i Uroš Račić, dok je najbolji strelac tima Lazar Romanić dva puta pogodio mrežu Čukaričkog.

Izabrane vesti

Sve je počelo individualnim ostvarenjem Luke Adžića, koji je u subotu bio na klupi prvog tima. Kapiten Crvene zvezde je u slalomu nanizao nekoliko igrača Čukaričkog i potom poslužio Romanića za laganu egzekuciju. Crveno-beli su do poluvremena imali dva gola viška. Opet je Adžić bio kreagtor. Ovog puta je pogodio iz slobodnog udarca.Ali Brđani nisu hteli da poginu bez ispaljenog metka. Ekspresno su izjednačili rezultat, međutim protiv odličnog veznog reda crveno-belih nisu mogli.

Ono što je radio Veljko Nikolić u večitom derbiju, danas je ponovo Uroš Račić. Bio je centralna figura meča, izveo je solo parituru, a tačku na trijumf crveno-belih stavio je Lazar Romanić. Bio je to 12.pogodak u ovoj sezoni momka koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom.

Zvezda je trijumfom nad Čukaričkim ponovo preskočila Partizan na drugom mestu omladinske lige. Crno-beli su u subotu lako savladali Radnički iz Pirota (3:0).

Lidersku poziciju i dalje ljubomorno čuvar Brodarac. Ta ekipa je u subotu bila bolja od Vojvodine sa 2:1.

Tabela omladinske lige posle 15 kola: Brodarac 38, Crvena zvezda 33, Partizan 31, Radi Voždovac po 28, Vojvodina 27...

(Foto crvenazvezda.fk)


tagovi

Veljko NikolićUroš RačićSrbijaOmladinska liga SrbijeLuka AdžićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara