"Sotirović"
"Sotirović"

Sotirović o najtežim momentima u Kragujevcu: Mnogo toga smo preživeli, nismo imali šta da jedemo!

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.01.15. | 10:19

„Opet, mnoge je to ojačalo i podstreklo na predaniji rad. Daće bog da odu negde, ostave upečatljiviji trag u fudbalu“, rekao je napadač Radničkog

Sotirović

Napadač Radničkog iz Kragujevca Vuk Sotirović pojavio se na jučerašnjem okupljanju srpskog superligaša, ali nije promenio izričiti stav da želi da napusti klub.

Izabrane vesti

Sotirović je doživeo neprijatnu situaciju u finišu jesenjeg dela sezone, pošto je dobio udarac prilikom ulaska navijača i rasprave između popularnih Crvenih đavola, stručnog štaba i igrača prvog tima, nakon čega je usledila reakcija i FIFPro, sindikata profesionalnih fudbalera.
Sve nedavno rečeno stoji. Morao sam da dođem, iako prehlađen. Otud nisam trenirao, mada bih sebe radi. Klub sam tužio, uz svesrdnu i pravnu podršu našeg sindikata, čekam presudu. I, odoh...“, rekao je Sotirović za Žurnal.

I pored svega što se dešavalo, iskusni napadač ne želi da govori negativno o klubu s Čika Dače.
„Ništa ružno ne bih o klubu, nije kriv što je vođen kako jeste. Mnogo toga ovde smo preživeli, da ne pričam od momenta kada nismo imali šta da jedemo do... Strašno! Opet, mnoge je to ojačalo i podstreklo na predaniji rad. Daće bog da odu negde, ostave upečatljiviji trag u fudbalu.“

Prostora za pomirenje nema.
„Nema, ne. Nisam ljut, nikom ne uzimam ništa za zlo. Žao mi je jedino što, kad se ono desilo, niko iz kluba nije ljudski reagovao, rekao „momci, izvinite“ ili nešto slično. Ej, samo jedno - izvini! Ne znam za druge, preko toga ne mogu da pređem. Znam i da taj momak nema ništa protiv mene, znam da trener navijače nije pozvao da bi negog od igrača maltretirali. Opet, imao je neku ideju... Problem je nastao kada se situacija izmakla kontroli. Klub propada, tone sve dublje. Koliko nekom cinično bilo, meni to teško pada. Kragujevčani zaslužuju stabilniji klub, međutim postojeće stanje nije od juče već traje godinama“, rekao je Sotirović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vuk SotirovićSuperligaSrbijaRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara