"Snezana Filipović"
"Snezana Filipović"

Snežana Filipović “targetira“ novog Jovetića, Nastasića... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.02.13. | 12:01

Direktorka marketinga Partizana dodaje i da se nada da će lepo vreme povećati posetu tokom proleća. Još se ne zna hoće li biti produžen ugovor sa Adidasom

Snezana FilipovićDolazak Snežane Filipović na mesto direktorke marketinga Partizana navijači crno-belih dočekali su sa priličnom skepsom, ali ona ne odustaje od ambicioznih ciljeva, koji se pre svega tiču organizovanja dečijih kampova, veće posete na stadionu u Humskoj, ali i pronalaženju novog snabdvača opremom, jer ugovor sa Adidasom ističe na kraju sezone.

Da li će biti i produžen još se ne zna.
“Tačno je da nam 30. maja ističe ugovor sa Adidasom i već radimo na tome, pa će 25. ili 26. biti održana velika konferencija za novinare, ali neću vam naravno još reći o kome se radi“, rekla je Filipovićeva izveštačima srpskih medija u Beleku.

Ono što je izvesno je da crno-beli muče muku sa niskom posetom na stadionu što je dobrim delom i posledica zavađenih frakcija na “jugu“. Međutim, direktorka marketinga veruje u bolje dane, ali ne zbog eventualnog pomirenja. Već...
“Prvi faktor je taj što ide lepše vreme. Biće toplije, a Partizan će pružati lepe patije i navijači će uživati“, objašnjenje je Filipovićeve.

Ipak, postoje i neki konkretni potezi.
“Smislili smo promotivni paket karata da ukoliko kupite pet ulaznica dobijete dva derbija gratis. Protiv Crvene zvezde i Vojvodine. Ulaznice za jug koštaće 1.000 dinara, a za zapad 2.000. Tako planiramo da privučemo ljude da nam pomognu da osvojimo i šestu titulu“.


Što se samog fudbala tiče u planu je i organizacija letnjeg kampa na terenu sportskog centra Teleoptik.
“Partizan ima papir koji kaže da je njegova omladinska škola druga u Evropi, a naš cilj je da pronađemo novog Jovetića, Nastasića, Markovića, Mitrovića i na taj način radimo na popularizaciji samog brenda Partizana. I ranije smo imali kampove po Crnoj Gori, Kopaoniku, Jahorini, pa i u Australiji. Sada će marketing tim i omladinska škola u julu organizovati i kamp na Zemunelu za decu rođenu između 2001. i 2006. godine. Target nam nije samo na Beogradu, već i na unutrašnjosti. Sve će se raditi pod palicom legende Momčila Moce Vukotića, a prvi operativac biće Albert Nađ“.

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Antalija 2013EvropaFK PartizanSnežana FilipovićSuperligaTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara