""
""

Šnajderlin stigao na lekarske, Junajted pristao da ga proda!

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.17. | 13:08

Francuz napušta Old Traford

Izgleda da je gotova epizoda Morgana Šnajderlina u Mančester Junajtedu! Posle godinu i po dana, francuski vezista napušta Old Traford i seli se u Everton, prenose ostrvski mediji.

Izabrane vesti

Mančester Junajted je na kraju pristao da proda Šnajderlina u Everton iako je zatezao u pregovorima i odbio prnu ponudu vrednu 22.000.000 evra. Crveni đavoli su insistirali na sumi od 28.000.000 evra, ali su na kraju pristali i na manje jer Francuz ne igra i svakog meseca mu pada cena. Suludo je bilo očekivati da će Junajted izvući 35.000.000 evra koliko ga je platio Sautemptonu pretprošlog leta s obzirom da je Šnajderlin u velikom padu forme...

Kako ostrvski mediji prenose, Mančester Junajted je pristao na obeštećenje od 24.500.000 evra. Šnajderlin je već doputovao u Liverpul na lekarske preglede u novom klubu. Uskoro se očekuje zvanična potvrda transfera.

Everton je juče doveo Ademolu Lukmana iz Čarltona za 13.000.000 evra, Šnajderlin će biti drugo pojačanje, a na meti je i treće. Kuman želi kvalitetnog štopera, a pošto je njegov miljenik Van Dajk iz Sautemptona preksup, kluba sa Gudisona se okrenuo Kostasu Manolasu iz Rome. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaMorgan ŠnejderlinPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara