""
""

Škuletić ostaje u Partizanu! Makar do petka... Nađ proziva upravu za sramotne postupke

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.12.14. | 13:02

Mile Jovičić kaže da je ponuda Lila interesantna i korektna, ali da je rok produžen iz moralnih razloga

Petar Škuletić ostaje član Partizana! Makar do petka... Klupska uprava kojoj je juče istekao mandat i koja nije imala legtimitet da odlučuje o tako bitnim odlukama kao što je transfer najboljeg igrača, ipak je odlučila da prolongira prodaju Crnogorca.

Izabrane vesti

U Humskoj je održan sastanak Upravnog odbora koji je trajao sat i 45 minuta i posle kojeg se medijima obratio potpredesednik Mile Jovičić.
„Razmatrali smo dve tačke dnevnog reda. Prva se ticala ponude Lila za Petra Škuletića i opšta ocena svih članova je da je ponuda interesantna i korektna, ali iz moralnih razloga smo odlučili da se rok ponude produži do petka, odnosno do konstituisanja novog Upravnog odbora“, rekao je Jovičić.

Na taj način je sprečeno da se odluke uprave kojoj je istekao mandat jučerašnjim danom, dovedu pod znak pitanja s obzirom da više nemaju legitimetet i sa tim se slaže i Jovičić.
„Zato nismo ni doneli konačnu odluku. Tako je najpoštenije da sve odložimo za petak. Jer sadašnja uprava nije htela da donosi odluke umesto buduće.“

Prema rečima potpredsednika Partizana i jednog od kandidata za budućeg predsednika, druga tačka dnevnog reda današnjeg UO bili su termini kandidacionih zborova na kojima će se birati 65 delegata za budući saziv Skupštine.
„Odlučeno je da sutra u 14.00 i u 16.00 časova na stadionu Partizana budu održani kandidacioni zborovi. A potvrđeno je da će se skupština održati 25. decembra od 16.00 časova u SC Zemunelo“, dodao je Jovičić.

On je bio jedini član UO Partizana koji je stao pred novinare, dok su ostali vešto izbegavali susrete sa medijima izuzev Alberta Nađa samo u jednoj rečenici ocenio ili protumačio neslaganje sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem.
„Slobodno napište: Ovo je sramota!“

Ne zna se na šta je tačno mislio Nađ, ali je jedna od pretpostavki da se radi upravo o spiskovima za delegate Skupštine, pa je pitanje da li se na njima nalazi kandidat „Grupe Albert Nađ“, Sreten Nikolić.
„Teško da ćemo svi imati isto mišljenje o tom pitanju“, rekao je Jovičić ocenjujući Nađove reči.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mile JovičićFK PartizanPetar ŠkuletićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara