Sjajni Falkenberg! Dva gola i veliki preokret sa igračem manje

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.05.18. | 21:17

Gostima malo gol prednosti i igrač više 34 minuta - 3:2

Ovakvi mečevi prave razliku u sezoni. Iako je tek deveto kolo na programu, Falkenberg je danas pokazao da je ozbiljan kandidat za za plasman u najviši rang švedskog fudbala. Ekipa Hansa Eklunda je poslednjih 344 minuta utakmice igrala sa igračem manje, ali joj to nije smetalo da postigne dva gola i u potpunosti preokrene vođstvo Varberga u drugom poluvremenu - 3:2 (1:2)

Ipak, gosti su bili ti koji su prvi stigli do preokreta u ovoj utakmici. Domaćin je poveo golom Karsona u 21. minutu, ali su Berkvist i Ejupi do kraja prvog poluvremena doneli prednost Varbergu.

Izabrane vesti

Kada je vezista Falkenberga Enok Kvakva u 56 minutu utakmice zaradio isključenje, delovalo je da bi gosti mogli do velikog iznenađenja, ali je tek onda proradio inat kod domaćina.

Bjorkengren je u 70. minutu izjednačio na 2:2, dok je konačan rezultat utakmice postavio Erik Parson pet minuta pre kraja meča.

Falkenberg je zahvaljujući ovom slavlju prišao vodećem Ergriteu prišao na samo dva boda zaostatka. Da podsetimo, prva dva tima iz druge lige odlaze u viši rang, dok će treći igrati u doigravanju protiv 14. tima najvišeg ranga takmičenja.

Foto: Action images


tagovi

Falkenberg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara