""
""

Sjajna vest odjekuje Humskom: Vulićević nije teško povređen!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 15:51

Desni bek Partizana dobro prošao na Vračaru

Izgledalo je stravično, a ispalo je dobro. Miroslav Vulićević, ipak, nije teže povređen na utakmici sa Voždovcem u osmini finala Kupa Srbije. Iako je na osnovu TV snimka delovalo užasavajuće, čak su svi na Vračaru govorili da je desni bek Partizana, polomio ruku, dijagnoza je znatno povoljnija.

To je u izjavi za MOZZART Sport potvrdio dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Parnog valjka, koji je odmah posle povrede otišao sa Vulićevićem na Vojnomediscinsku akademiju, gde je fudbaler podvrgnut detaljnim pregledima. Rezultati su ohrabrujući, jer je najverovatnije reč “samo” o iščašenju lakta.
Vulićević je pretrpeo ozbiljnu luksaciju lakta, sa pokidanim ligamentima, ali nema znakova preloma. Urađena mu je repozicija i on će u naredne tri sedmice morati da nosi gips”, rekao je Rosić.

Izabrane vesti

Za Vulićevića je jesenja sezona, ipak, završena, jer će do njenog kraja Partizan odigratri superligaške mečeve sa Vojvodinom, Radom i Borcem, kao i duel u okviru završnog kola Lige Evrope sa Augzburgom. Kako sad stvari stoje na tim mečevima menjaće ga Nemanja Petrović, a Vulićević će biti spreman za početka zimskih priprema.

Pratite MOZZART in a Vajberu!

(FOTO: FK Partizan/Miroslav Vulićević)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav VulićevićKup SrbijeIlija Rosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara