""
""

Santon u Interu, ali ima jedna "kvaka" : Ako odigra 13 mečeva, sigurno ostaje!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.02.15. | 11:46

Posle skoro četiri godine igranja na ostrvu, italijanski bek se vraća u domovinu

David Santon se vraća u Inter. U pitanju je pozajmica od šest meseci, a klauzula u ugovoru kaže da bi Roberto Mančini mogao da zadrži doskorašnjeg igrača Njukasla i to za četiri miliona evra. Međutim, u ugovoru takođe ima jedna veoma zanimljiva "kvaka" - ako Santon odigra 13 utakmica za crno-plave, klub iz Milana će biti primoran da ga angažuje po prethodno navedenoj sumi!

Italijanski defanzivac je naglasio da nije imao ništa protiv toga da ostane u Engleskoj, ali i da su crno-beli videli dobru priliku da zarade. Zbog toga će ipak morati da kaže "arivederči" Njukaslu, bar na pola godine.
"Želim da zahvalim svim navijačima Njukasla za ove prelepe tri i po godine. Doživeli smo zajedno mnogo toga lepog. Ovaj tim i ovaj grad će zauvek ostati u mom srcu", izjavio je Santon na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Takođe, on se osvrnuo i na svoj prelazak u dobro poznatu sredinu.
"Mnogo sam srećan što se vraćam u Inter, počinjem ovo poglavlje. To je mesto gde sam započeo karijeru i gde sam doživeo najvažnije fudbalske momente. Daću sve od sebe da opravdam poverenje koje mi je ukazano".

Dakle, ako Santon odigra 13 mečeva do kraja sezone, aktiviraće se klauzula iz ugovora i ostaće za stalno u Interu. Bilo bi interesantno videti kako će Mančini kalkulisati sa ovih 13 mečeva, odnosno da li postoji mogućnost da će ga posle 12. odigranog meča konstantno držati na klupi!?

Verovatno će sve zavisiti od nivoa igre ovog defanzivca.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AItalijaInterEvropaDavide Santon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara