""
""

Sampaoli je rekao - želim ga!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.16. | 17:31

Lukas Prato glavna meta Sevilje u januarskom prelaznom roku

Sevilja i trener Horhe Sampaoli uveliko planiraju dovođenje napadača u januaru, a glavna meta argentinskog stručnjaka biće njegov zemljak Lukas Prato (28) kojeg je svet bolje upoznao pre nekoliko noći u okršaju izmđeu Gaučosa i Kolumbije (3:0) kada se upisao u strelce.

Izabrane vesti

Prato, koji je visok 188 santimetara i nastupa za brazilski Atletiko Mineiro idealno bi se uklopio u tandemu sa Lusijanom Vijetom i Ben Jederom, pa ga je trener Sampaoli predložio sportskom direktoru kao zanimljivu januarsku metu.

Prato poseduje italijanski pasoš, tako da ne bi nastupao u Primeri kao stranac što je često kamen spoticanja prilikom dovođenja fudbalera iz Južne Amerike, a prema navodima španskog Asa, od letos se Sampaoli ozbiljno interesuje za zemljaka koji igra sasvim dobro u Brazilu u tandemu sa legendarnim Robinjom

Bivši napadač Velez Sarsfilda oprobao se već jednom prilikom u Evropi, ali je njegova epizoda u Đenovi trajala samo jednu godinu, a na 14 utakmica postigao je gol. Prato je za Velez u dve sezone postigao 33 pogodaka na 85 utakmica, a dobro rešeta i u Brazilu gde je postigao 17 golova na 52 nastupa za Atletiko Mineiro.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

transferiŠpanijaSeviljaPrimeraLukas PratoJužna AmerikaEvropaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara