""
""

Samardžiski otišao! Da li znate koliko godina ima najstariji igrač Mege?

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.15. | 22:56

Iskusni centar seli se u Tursku

Dosadašnji košarkaš Mega Leksa Predrag Samardžiski novi je član turskog prvoligaša Bujukčekmečea. Iskusni 29-godišnji centar imao je otvoreni ugovor sa Mega Leksom, gde je došao da pomogne posle povrede Alfe Kabe na početku sezone, i posle unosne ponude ekipe iz Istanbula seli se u Tursku.
"Vreme koje sam proveo u Megi je jedan od najlepših perioda u mojoj karijeri. Atmosfera je bila fantastična, imao sam sjajan odnos sa trenerom i saigračima i moram da istaknem da u Megi vladaju izuzetno zdravi odnosi. Zato moram da kažem da sam u isto vreme srećan, ali i pomalo tužan što odlazim. Srećan, jer sam našao dobar inostrani angažman, a tužan jer napuštam sjajan tim kakav je Mega Leks", rekao je Samardžiski za sajt srpskog kluba.

Izabrane vesti

Makedonski reprezentativac karijeru je počeo u Partizanu, a igrao je još za FMP, Eskišehir, Lijetuvos Ritas, Crvenu zvezdu, Mersin, Ankaru i MZT Skoplje.
"Mega mi je prirasla srcu i nastaviću da je pratim. Želim joj sve najbolje u daljoj borbi za plej-of. Ova ekipa je pokazala karakter, iako je sačinjena od veoma mladih momaka, i verujem da će uspeti da izbori plasman među četiri najbolje u ABA ligi, što bi bio pravi podvig", poručio je Samardžiski.

Njegovim odlaskom najstariji igrač u redovima Mega Leksa u nastavku sezone biće 22-godišnji Danilo Nikolić.

(foto: MN Press)


tagovi

Predrag SamardžiskiMega LeksJadranska ligaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara