"Orlandić i Parker"
"Orlandić i Parker"

Rokada u špicu Zvezde, Orlandić menja Parkera?

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.05.15. | 13:36

"Jeste u krizi", priznaje trener Lalatović komentarišući poslednje igre reprezentativce Antigve i Barbude

Orlandić i ParkerPet utakmica bez gola. Pet bez asistencije. Džoš Parker je doveden da bi pravio razliku na terenu. Za sada mu to ne uspeva u Ljutice Bogdana. Poslednjih nekoliko parija nisu bile čak ni na nivou prvih utakmica  u dresu  Crvene zvezde. Protiv Donjeg Srema ga je trener izveo već na poluvremenu.
"Jeste u nekoj krizi. Slabije igra u poslednje vreme. Ali nadam se da će brzo izaći iz tog problema", priznaje Nenad Lalatović uoči utakmice sa Radom u 26. kolu Superlige.

Sa druge strane, ulazak Petra Orlandića na teren u prošlonedeljnoj pobedi od 3:1 napad Zvezde učinio je značajno opasnijom. Korpulenti crnogorac i mladi Luka Jović nagovestili su da bi mogli da oforme dobar tandem.
"Moj posao je da dajem golove, ali i da asistiram. Nije mi bitno da li uz sebe imam Parkera ili Orlandića. Bitno mi je da igram, na terenu se osećam najbolje. Mnogo mi je manje bitno da li sam u samom špicu ili bočno", diplomatski će Jović, jedini napadač Zvezde čije se prisustvo u startnih 11 ne dovodi u pitanje.

Izabrane vesti

Kada je promena u samom napadu ekipe zakopčan ostaje i Lalatović.
"Orlandić je jako dobro ušao u utakmicu sa Donjim Sremom i konkuriše za mesto u sastavu sutra", kratak je bio mladi stručnjak.

Govoreći o samoj utakmici sa Radom rekao je da crveno-bele očekuje težak susret sa najprijatnijim iznenađenjem prolećnog dela sezone. I to pred praznim tribinama stadiona “Rajko Mitić”.
"To je za nas veliki hendikep. Navijači nam na svakoj utakmici duvaju vetar u leđa", sleže ramenima Lalatović.

Dobra vest za sve u Zvezdi je povratak Marka Petkovića, koji se u duelu sa Sremcima vratio na teren posle višemesečne pauze.
"Petković će makar na dve od preostalih pet utakmica do kraja sezone igrati u startnoj postavi. Sa njim treba biti strpljiv. Ima veliku želju, ali treba ga polako uvoditi u igru. Tek se oporavio, nije prošao pripreme".

(FOTO: Star Sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar OrlandićNenad LalatovićLuka JovićDžoš ParkerFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara