""
""

REZZIME DANA (nedelja): Petlovi očerupali Honduras, Švajcarsi stigli u 93. minutu, a u Španiji sve kontra...

Vreme čitanja: 3min | ned. 15.06.14. | 23:10

Pogledajte ko vam je 15. juna doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

FRANCUSKA – HONDURAS (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 3:0

Galski petlovi su se odlično predstavili publici u Brazilu i do vrha napunili mrežu slabašnog Hondurasa, koji se držao do finiša prvog poluvremena, kada je dosuđen penal za Trikolore i dodeljen drugi žuti karton Palasiosu. U nastavku su izabranici Didijea Dešana imali znatno lakši posao.

ŠVAJCARSKA – EKVADOR (tip 1, kvota 2,55) – 2:1

U fenomenalnom meču u Braziliji Švajcarska je stigla do pobede nakon velikog preokreta u nastavku meča i pogotkom rezervise Harisa Seferovića u 93. minutu. Ener Valensija je doveo Ekvadorce u vođstvo još u 22. minutu, dok je  Mehmedi na startu drugog dela doneo izjednačenje selekciji Otmara Hicfilda.

UL ĆISA – TROMSE (tip 2, kvota 1,60) – 1:3

Tromse je prilično lako došao do celog plena u ovom meču i to zahvaljujući golovima dva Johansena. Remi Johansen je u šestom minutu načeo domaćina, a onda je Jonas Johansen u 26. i 66. minutu i postavio konačan rezultat.

FREDRIKŠTAD – HAM KAM (tip 1, kvota 1,35) – 3:0

Na prvi pogodak izgleda kao lagan posao, ali Fredikštad je mrežu fenjeraša uspeo da načne tek u 54. minutu golom Nistroma. Samo četiri minuta kasnije Olsen je razrešio svaku dilemu, dok je Gaj u drugom minutu nadoknade vremena postavio kanačnih 3:0.

SJK – ROPS (tip 1, kvota 2,15) – 1:0

Domaćin je do pogotka i vrlo važnih bodova stigao  na startu drugog poluvremena, kada je Ričard Droman savladao nemoćnog Salgrena. Gosti su se dobro držali, uspevali da odolevaju rivalu, ali im je koncetracija popustila na startu drugog dela igre.

RANHEJM – ALTA (tip 1, kvota 1,33) – 2:0

Ranhejm je potvrdio odličnu formu u poslednje vreme i naneo prvi poraz Alti nakon pet mečeva. Domaćin igra odlično, ovo mu je 10 uzastopni trijumf u svim takmičenjima, pa se svakako isplati tipovati na njegove pobede.

PRECRTANO

HIHON – LAS PALMAS (tip 1, kvota 2,00) – 0:1

Hihon je tokom komletnog meča jurio pogodak, pokušavao da anulira minimalnu prednost Las Palmasa iz prvog meča, ali nije uspeo pa je usledila šokantna završnica meča. Gosti su u četvrtom minutu nadoknade utišali El  Molinon i obezbedili plasman u finale plej-ofa za ulazak u Primeru.

MURSIJA – KORDOBA (tip 1, kvota 2,00) - 1:2

Mursija je imala odličnih 0:0 iz prvog meča i otvorenu šansu da se plasira u finale plej-ofa, ali su gosti do goladošli već u sedmom minutu i potpuno promenili tok meča. Domaći su do izjednačenja stigli  u 54. minutu, ali su 14 minuta kasnije i ponovo primili gol i to je bio kraj njihovih nadanja.

SANDEFJORD – HED (tip 1, kvota 1,48) – 1:1

Veliki kiks Sandefjorda, koji nije uspeo da se vrati na lidersku poziciju druge norveške lige, pošto je odigrao samo 1:1 na svom stadionu sa slabašnim Hedom. Gosti su na ovom meču prvi došli do vođstva u 72. minutu, domaćin je izjednačio šest minuta kasnije, ali nije imao snage za potpuni preokret.

HAFNARFJERDUR – TOR (tip 1, kvota 1,25) – 1:1

Veliki kiks lidera islandskog šampionata, koji je danas imao vođstvo 43 minuta, ali je nije uspeo da ga ponovo stekne i dođe do nova tri boda. Domaćin je poveo još i 13. minutu preko Emilsona, ali je u 56. konačan rezultat postavio Haneson.

(FOTO: Action images)


tagovi

rezzime danareprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalIslandHondurasFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara