""
""

Reakcije iz Niona: Pokazaćemo da možemo do Lige šampiona!

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.08.15. | 15:50

"Prilično pažljivo pratimo fudbal u Belorusiji, jer naš nekadašnji trener Vuk Rašović sada radi tamo. Za nas će to biti prvi put u istoriji da se sastajemo sa timom iz Belorusije i srećni smo što ćemo biti njihovi gosti", rekla je Snežana Filipović

Potpredsednik Partizana zadužen za odnose sa javnošću Milorad Vučelić zajedno za direktorkom marketinga kluba iz Humske Snežanom Filipović predstavljao je crno-bele na žrebu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Direktorka crno-belih poručila je da izuzetno ceni BATE Borisov, ali da se nada da će njen tim na terenu obezbediti plasman u grupnu fazu takmicečenja.
"Veoma smo srećni što ćemo smo se sastali sa našim kolgegama iz Borisova ovde. Svesni smo da će utakmica sa BATE-om biti izuzetno teška za nas i imamo veliko poštovanje prema protivniku. Međutim, mi ćemo se boriti i pokazati da možemo do grupne faze Lige šampiona. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, ali to ćemo pokazati na terenu. Prilično pažljivo pratimo fudbal u Belorusiji, jer naš nekadašnji trener Vuk Rašović sada radi tamo. Za nas će to biti prvi put u istoriji da se sastajemo sa timom iz Belorusije i srećni smo što ćemo biti njihovi gosti", rekla je Snežana Filipović.

Fudbaleri Partizana prvu utakmicu igraju na Borisov areni 18. avgusta, dok je revanš osam dana kasnije u Humskoj.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

SrbijaSnežana FilipovićFK PartizanMilorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara