Rat za Portugalca iz Olimpije: Zvezda nudila 500.000, posle Partizana hoće ga i La Korunja

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.04.18. | 10:28

Važnu ulogu ima Ranko Stojić

Portugalac, koji je žario i palio prethodne tri sezone u dresu Olimpije iz Ljubljane, Rikardo Alves mogao bi da postane jedna od zvezda prelaznog roka u Srbiji! Tokom jučerašnjeg dana slovenački mediji su pisali da je za Rikarda Alvesa zainteresovan Partizan, a danas donose nove informacije.

Prema njihovim saznanjima Crvena zvezda je tokom zime želela da za 25-godišnjeg ofanzivnog vezistu plati 500.000 evra, iako mu ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane ističe juna ove godine. Spekulise se da bi posredstvom Ranka Stojića srpski vicešampion mogao da pošalje novu ponudu na adresu nekadašnjeg mladog reprezentativca Portugala koji je odbio da produži ugovor sa Olimpijom.

Izabrane vesti

Rikardo Alves je ove sezone u dresu Olimpije postigao devet golova i upisao je pet asistencija. Nosio je tim iz Ljubljane do, vrlo verovatno, titule šampiona Slovenije. Međutim, uporno je odbijao mogućnost da potpiše novi ugovor sa aktuelnim klubom.

To je bio signal brojnim klubovima da krenu sa laganim flertom. Alves čeka reakciju Zvezde, a prema pisanju Slovenaca,a na stolu već ima nekoliko vrlo interesantnih ponuda. Pored Partizana za Alvesa su, navodno, zainteresovani Leh i Deportivo iz La Korunje.

Njegova želja je da se vrati u domovinu gde je igrao za Belenenses.

Zanimljivo je da je Alves stigao u Olimpiju 2015.godine posredstvom Ranka Stojića. Nije se naigrao na početku, ali je pod komandom Igora Bišćana postao najbolji fudbaler Olimpije.


tagovi

Rikardo Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara