"Jago Aspas"
"Jago Aspas"

Rasprodaja na Enfildu: Idu Aspas, Asaidi, Alberto…

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.06.14. | 13:33

Ali, malo je verovatno da će Crveni uspeti da nadoknade novac utrošen na dovođenje igrača koji se nisu izborili za mesto u timu Brendana Rodžersa

Jago AspasGreške skupo koštaju na vrhunskom nivou, a Liverpul se poslednjih godina nije pokazao kao klub koji najpametnije troši novac. I ne mislimo tu samo na onaj čuveni period kada je istresao 35 miliona funti na Endija Kerola. Ispostavilo se da su Redsi grešili i prošlog leta.

Jago Aspas je Selti plaćen devet miliona evra, za dovođenje Luisa Alberta na račun Sevilje leglo je osam miliona, 2012. Usama Asaidi je u kasu Herenvena uneo četiri miliona evropskih novčanica… A svi oni su sada na izlaznim vratima Enfilda. Logično, s obzirom na to da su malo igrali, kao znatno jeftiniji igrači.

Izabrane vesti

Lokalni list Liverpul Eho je, naime, objavio da je Brendan Rodžers sastavio transfer listu na kojoj se nalazi sedmorica fudbalera.

Pored Aspasa, Alberta (navodno su za njega zainteresovani Almerija i Malaga) i Asaidija, tu si i Suso (Porto), Samed Jesil (stigao iz Bajer Leverkuzena za million funti, a sada ga želi Trabzonspor, ali na pozajmicu) i mladi napadači Konor Koadi i Džek Robinson, koji su se prošle sezone kalili u Čempionšipu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Usama AsaidiSusoSamed JesilPremijer ligaLuis AlbertoLiverpulKonor KoadiJago AspasEvropaEngleskaDžek Robinson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara