""
""

Propade transfer zbog investicionog fonda!

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.01.16. | 11:35

Sve je bilo dogovoreno oko transfera Džonatana Kalerija u Inter, a onda se dogodio neverovatni preokret...

Džonatan Kaleri će u Italiju možda nekada doći kao turista, ali kao igrač Intera - NE!

Izabrane vesti

Prvi čovek Boke Juniors Danijel Angeliki još u ponedeljak uveče potvrdio je da je transfer jednog od najtraženijih mladih golgetera Argentine u redove Nerazura gotova stvar i da će posao biti ozvaničen najkasnije do kraja nedelje, ali onda je neverovatna vest potresla Apenine - Inter je prekinuo pregovore i pobegao glavom bez obzira! 

Gotovo je! Interu je promakao Grujić, ali ne i Kaleri (VIDEO)

Prema najnovijim saznanjima do kojih je stigao ugledni milanski list Gazeta delo Sport, svoje prste umešao je investicioni fond koji drži ugovor Džonatana Kalerija, što je Interu bio dovoljno jasan znak da se povuče i odbije svaku dalju saradnju sa argentinskim velikanom. Investicionom fondu navodno nije bilo do toga da Kaleri bude prodat ove zime, pa je Robertu Mančiniju ponudila mogućnost dvogodišnje pozajmice. Ali u međuvremenu nastao je još jedan problem.

Naime, Inter je već ispunio kvotu za registraciju igrača van Evropske unije, zbog čega se od samog starta nastojalo na tome da Kaleri tokom narednih šest meseci bude na pozajmici i tako se pređe problem tehničke prirode, a ujedno i oceni njegov kvalitet za Seriju A. Ali muljanje koje je investicioni fond imao u planu nije se svideo ni Mančiniju, ni sportskom direktoru Pjeru Auziliju

Gazeta u daljem tekstu navodi da Inter ne želi da ima nikakvih, pa ni indirektnih kontakta sa fondovima koji su mnoge klubove zavili u crno, a ujedno želi da izbegne plaćanje penala od strane FIFA, koja je prethodnih godina prilično stroga i rigorozna prema svima koji su umešani u bilo kakve sumnjive radnje. 

U ovom trenutku postoji minimalna šansa da se Kaleri ipak nađe u Seriji A. Navodno, Palermo je zainteresovan da otkupi ugovor 22-godišnjeg strelca, ali ni tim sa Sicilije ne želi da u posao ulazi glavom kroz zid, već da se prvo pronađe legalno rešenje za mladog fudbalera, čija je karijera u ovom trenutku ozbiljno ugrožena.

Sve informacije vezane za prelazni rok možete pogledati u našoj rubrici "TRANSFERI UŽIVO", ali i u našem specijalu "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AItalijaInterEvropaDžonatan KaleriBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara