""
""

Promena plana: Markinjos neće baš tako brzo u Partizan

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.06.15. | 16:44

Ali će, ipak, doći...

Ništa od najavljenog dolaska Gabrijela Markinjosa ove nedelje u Partizan. Brazilski vezista je trebalo tokom dana da doputuje u Beograd i ozvaniči saradnju sa crno-belima, no to se neće desiti, pa će ofanzivni vezista potpis na ugovor sa prvakom Srbije staviti početkom naredne sedmice.

Razlog je činjenica da su ofanzivni vezista i njegovi agenti zatražili malo vremena za predah, zbog činjenice da je Markinjos u noći između subote i nedelje igrao 90 minuta za Santos, pa još nije krenuo iz Južne Amerike za Srbiju.

Izabrane vesti

To, međutim, ne brine čelnike kluba iz Humske 1 koji su obezbedili bankarske garancije za njegov potpis na šestomesečnu pozajmicu i očekuje se da u narednih nekoliko dana prvak Srbije dobije i petog novajliju u letnjem prelaznom roku, posle Nikole Trujića (Napredak), Marka Jevtovića (Novi Pazar), Valerija Božinova (Ternana) i Fabrisija Silve Dornelasa (Bragantino).

Inače, Gabrijel Markinjos je u subotu odigrao tek drugu utakmicu za Santos ove sezone u Seriji A, prvi put je bio starter - i to na mestu centralnog veznog, iza napadača - što je sve posledica činjenice da uopšte nije u prvom planu i da je priliku da bude u sastavu dobio usled činjenice da ekipa ima dosta povređenih i odsutnih fudbalera.

Iz tog razloga Markinjos menja sredinu, odnosno Al Nasr, klub sa kojima ima važeći ugovor, šalje ga na novu pozajmicu.


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2015Gabrijel Markinjos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara