"Mile Jovičić s bivšim predsednikom Partizana, Draganom Đurićem"
"Mile Jovičić s bivšim predsednikom Partizana, Draganom Đurićem"

Problem za Partizan: Mile Jovičić pustio menicu na 100.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 09:05

Klub doveden u nezgodnu situaciju pošto je za narednu sedmicu planirano izmirivanje plata igračima i radnoj zajednici

Mile Jovičić s bivšim predsednikom Partizana, Draganom Đurićem

Nema mira u Humskoj 1. Taman kada je Partizan prebrodio veliki problem s formom i ušao u pobednički ritam, klub su zadesili novi potresi. Ovog puta ne u samom timu, već u delu koji se bavi finansijama. 

Izabrane vesti

Naime, prema saznanjima Sportskog žurnala, član Privremene uprave Parnog valjka Mile Jovičić pustio je u ponedeljak popodne menicu na 100.000 evra. 

Kako se ističe, Jovičić od crno-belih traži svoj novac, koji je Partizanu pozajmio još 2013. godine! U to vreme predsednik kluba bio je Dragan Đurić, a Žurnal prenosi tvrdnje ljudi iz sadašnje Uprave da je Jovičić od nekadašnjeg prvog čoveka kluba dobio blanko menice. 

Motiv ovakvog poteza verovatno leži u tome što je Jovičić svojevremeno dobio obećanja da će biti kandidovan za predsednika crno-belih, a umesto toga kandidaturu je dobio Milorad Vučelić. Navodno je upravo zbog toga Partizan dobio poziv iz banke.

Klupski račun nije blokiran, piše Žurnal, ali je Partizan doveden u nezgodnu situaciju, jer je za narednu sedmicu planirana isplata zarada igračima i radnoj zajednici. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mile JovičićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara