""
""

Pre godinu dana najskuplji fudbaler Kalča ide u Premijer ligu za siću

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.12.15. | 18:57

Roma po svaku ceni želi da proda Huana Iturbea...

Pre nešto više od godinu dana bio je centralna tema evropskih medija posle sjajne sezone u Veroni, onda je prešavši u Romu za 22.500.000 evra postao najplaćeniji fudbaler tog prelaznog roka u Italiji, a danas je potpuno u zapećku.

Huan Iturbe nije se snašao u Rimu i sva je prilika da će još ove zime napustiti Olimpiko. Za njega je interesovanje pokazalo više klubova, najkonkretniji bili su Đenova i Bolonja koji su ga hteli na pozajmicu, ali Roma želi da ga se u potpunosti reši.

Izabrane vesti

Danas su se u ostrvskim medijima pojavile informacije da je Votford ozbiljno zagrizao za ovog 22-godišnjaka i da je spreman da plati koliko treba kako bi ga dobio u januaru. Prema istim izvorima, pregovori su navodno u poodmakloj fazi, tako da bi se realizacija posla mogla očekivati možda i do kraja godine.

Iturbe ima jako malu minutažu ove godina. Starter kod Rudija Garsija ove sezone bio je samo tri puta i postigao je jedan gol. S obzirom na sve to teško je očekivati da će Roma uspeti da izvuče i polovinu uloženog novca pretprošlog leta...  

(foto: Action Images)


tagovi

votfordSerija ARomaPremijer ligaItalijaHuan Manuel IturbeEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara