""
""

Popović: Biću predsednik Partizana, zna se ko u ovoj zemlji odlučuje!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.12.14. | 13:41

Poznati biznismen na sednici Sekretarijata crno-belih rekao da nema potrebe za pričom i većanjem, jer on ima podršku. Na strani Mileta Jovičića veći deo Upravnog odbora i Duško Vujošević

Bliži se sednica Skupštine Partizana, zakazana za 16.decembar, a čini se je poznato ko će da rukovodi Parnim Valjkom u narednih nekoliko godina. I pored toga što pojedini članovi aktulenog Upravnog odbora agituju za Mileta Jovičića, prvi favorit za novog predsednika je poznati biznismen Zoran Popović.

On je u jednom od prethodnih interjua istakao da crno-belima može da donese milione, a izgleda da čovek koji bi trebalo da nasledi Dragana Đurića ima podršku državnih aparata. Naime dnevni list Sport pozivajući se na dobro obaveštene izvore tvrdi da je Popović siguran u svoju pobedu nad Jovičičem i da je to eksplicitno poručio na sednici sekretarijata kluba.

Izabrane vesti

„Možemo mi ovde da sastančimo i većamo u nedogled, zna se ko bira u državi i ja ću biti predsednik Partizana“, prenosi Popovićeve  reči Sport.

Očigledno je da pomenuti biznismen pored Dragana Đurića i bivšeg generalnog sekretara Žarka Zečevića ima „jaka leđa“ u državnim institucijama. Više je nego očigledno da među članovima Upravnog odbora Partizana postoji neslaganje kada je u pitanju novi predsednik. Mileta Jovičića koji je dugo u klubu podržavaju potpredsednik Duško Jovanović, članovi Upravnog odbora Branko Ružić, Predrag Petričević, Milun Todorović, Albert Nađ, kao i predsednik Sportskog društva Duško Vujošević.

(Foto Star Sport)


tagovi

Dragan ĐurićEvropaMile JovičićFK PartizanSrbijaSuperligaZoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara