"Pelegrini i De Brujne"
"Pelegrini i De Brujne"

Pelegrini umalo propustio let za Nemačku: Zaboravio pasoš, pa se vraćao taksijem po njega

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.09.15. | 11:59

Starteg Građana je ipak stigao na vreme

Pelegrini i De BrujneIzgleda da je Manuel Pelegrini u potpunosti posvećen narednom meču Mančester Sitija u Ligi šampiona u kome Građani gostuju Borusiji Menhengladbah. On je prilikom polaska na let zaboravio pasoš, pa je morao taksijem da se vraća kući po njega.
Imam dva pasoša, a poneo sam pogrešan. Ništa strašno. Meč s Menhengladbahom nije finale, ali je veoma važan meč. Znamo da u Ligi šampiona ima pet mečeva posle kojih moramo da se kvalifikujemo dalje. Ne mislim da smo loši kada igramo u Evropi. Plasirali smo se u nokaut fazu prethodne dve godine, ali smo gubili od velikih timova“, rekao je Pelegrini.

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ DUEL

Izabrane vesti

Najskuplje pojačanje Sitija ovoga leta, Kevin de Brujne, vraća se u Nemačku samo mesec dana pošto je napustio Volfzburg. On se dobro uklopio u igru Građana i postigao gol na sva tri meča.
Ušao sam u ekipu mnogo brže nego što sam očekivao, moram priznati da sam malo iznenađen. Jako je lepo postizati golove, ali više volim da pobeđujem, da budem iskren“, rekao je De Brujne.

Da se Menš neće predati pokazuju i reči Granita Džake.
Sumnjam da Mančester Siti zna sve naše igrače. Ali siguran sam da će nas po završetku meča sve upoznati“, kaže fudbaler Borusije.

Meč je na programu u sredu od 20.45. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

međunarodni fudbalManuel PelegriniMančester SitiLiga šampionaKevin de BrujnGranit DžakaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara