"detalj sa meča"
"detalj sa meča"

Pavlović produžio teror - Pazarci su noćna mora za Jagodinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 14:55

Minimalac u gradu sa Jošanice

detalj sa mečaSlavlje posle više od dva meseca posta u gradu sa Jošanice. Ali Jagodina je  Pazaracima stara mušterija i to se nije promenilo ni u zaostaloj utakmici 19. kola Superlige. Novi Pazar je pred svega oko 500 navijača na Gradskom stadionu uspeo da stigne do minimalca od 1:0 i četvrtom uzastopnom pobedom nad današnjim rivalom napravi korak napred na tabeli. Što je možda i bitnije i odmakne od opasne zone.

Nije bilo lako, pre svega zato što su domaći zatajili u realiziciji. Svoj deo posla odradio je i Đorđe Nikolić, koji je zaustavio preteći udarac Marka Đalovića još u uvodnim trenucima, da bi u poslednjim sekundama prvog poluvremena Vladimir Radivojević bio u jedan na jedan situaciji sa golmanom Jagodine, pokušao je da ga lobuje, ali neuspešno. U 79. minutu za malo neprecizan je bio i Predrag Pavlović.

Izabrane vesti

Međutim, u 82. minutu Jagodina je konačno kapitulirala pred naletima Plavih. Pogotku je prethodila bravura mladog Amera Osmanagića, koji je probio po levoj strani, proigrao danas najzapaženijeg igrača Novog Pazara Irfana Vusljanina, da bi on kao na tacni loptu servirao Pavloviću. Drugu šansu Pavlović je iskoristio kako bi se iskupio za raniji promašaj.

Jagodincima ostaje da žale za prilikama iz prvih 15 minuta utakmice, kada je Nemanja Milošević uzdrmao prečku, a Goran Jerković tukao tik pored gola.

Jagodina i dalje korača na ivici ambisa...

Novi Pazar - Jagodina 1:0 (0:0)
/Pavlović 82/

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag PavlovićFK Novi PazarJagodinaAmer Osmanagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara