""
""

Partizan pregovara sa Samardom Semjuelsom!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.10.17. | 13:43

Parni valjak rešava problem centra

Košarkaški klub Partizan bi u najskorije vreme trebalo da reši goruće pitanje nedostatka klasičnog centra, a prvi pik kluba iz Humske 1 je - Samardo Semjuels!

Izabrane vesti

To je i za MOZZART Sport potvrdio sportski direktor Parnog valjka - Dragan Todorić.
"Tačno je da smo u pregovorima sa Semjuelsom. Kada bi moglo da bude gotovo? Najviše bih voleo da smo to mogli još juče da završimo", poručio je kratko Todorić

Stručni štab crno-belih vođen trenerom Miroslavom Nikolićem poslednjih dana je izvršio nekoliko ozbiljnih analiza na temu izbora pravog centra za nastavak sezone. U igri je dugo bio Antonio Kembel, ali se od njega na kraju odustalo zbog povrede stopala, koja ga je mučila i kada je Partizan hteo da ga angažuje pre više od mesec dana. 

Zato je u prvi plan iskočio Semjuels, koji je najbolje dane proveo igrajući za milansku Olimpiju, dok ga je u Barseloni mučila povreda desne šake. U poslednjih godinu dana nastupao je za kineski Đengsu Dragonse i italijanski Brindizi. U avgustu je potpisao ugovor sa Betisom, ali je u septembru napustio klub, pre nego što je dobio priliku da zaigra.

Semjuelsa karakteriše vrlo dobra igra pod košem, fizički je vrlo snažan, a u najboljim danima imao je i dobre atletske predispozicije. Poznat je kao igrač koga „hrani“ huk sa tribina, pa bi mu dolazak u Beograd sigurno prijao da osveži karijeru.


tagovi

Jadranska ligaFK PartizanSamardo SemjuelsSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara