"Jovičić i Grubor"
"Jovičić i Grubor"

Partizan posle privođenja predsednika: Stanje redovno, stiže Dvališvili

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.07.14. | 16:21

Čelnici crno-belih uveravaju da se hapšenje Dragana Đurića neće odraziti na poslovanje kluba. Sva pažnja usmerena na HB Toršavn

Jovičić i GruborPovodom hapšenja predsednika Partizana Dragana Đurića čelnici crno-belih su održali varednu sednicu Sekretarijata i prema njihovim rečima bez obzira na novonastale okolnosti klub funkcioniše normalno. Takav zaključak se, uostalom, mogao i pretpostaviti jer se crno-beli već drugi put u poslednjih šest meseci suočavaju sa situacijom u kojoj je njihov prvi čovek priveden.
"Nikakvih novih saznanja po pitanju jutrošnjih događaja nemamo da vam saopštimo. Održana je sednica Sekretarijata kojoj su prisustvovali potpredsednici Ratomir Babić, Duško Jovanović, kao i moja malenkost, zatim generalni sekretar Sportskog društva Milan Obućina i šef struke prvog tima Marko Nikolić i jednoglasni je zaključak da Partizan funkiconiše apsolutno normalno i punim kapacitetom. Sve naše misli i koncetracija u ovom trenutku usmerene su ka početku kvalifikacija za Ligu šampiona i verujem da ćemo pobedom nad ekipom sa Farskih Ostrva (HB Toršavn) na odgovarajući način početi novu sezonu", rekao je Mile Jovičić u čijim rukama su u odsustvu Đuriću veća ovlašćenja nego do sada.

Na pitanje da li redovne aktivnosti podrazumevaju i eventualno jačanje igračkog kadra i dokle se stiglo u pregovorima sa Vladimerom Dvališvilijem potpredsednik crno-belih uzvraća.
"Partizan će nastojati da se do kraja prelaznog roka pojača. Pregovori sa gruzijskim napadačem traju i verujemo da će biti uspešni, odnosno apsolutno smo sigurni da ga novonastala situacija neće odvratiti od Partizana", dodao je Jovičić i napomenuo da će redovno godišnje zasedanje Skupštine biti održano najverovatnije u decembru tokom pauze između jesenjeg i prolećnog dela šampionata.

Izabrane vesti

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor ponovio je stav potpredsednika da klub funkcioniše nesmetano i da je apsolutna pažnja posvećena duelu sa HB Toršavnom, a na pitanje hoće li kao i prošli put, u januaru, posetiti Dragana Đurića u zatvoru, rekao je: "Nemam odgovor na to pitanje".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimer DvališviliSuperligaMile JovičićSrbijaFK PartizanDragan Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara