""
""

PARTIZAN: Očekujemo da Đurić izađe iz pritvora, kontaktirao je sa Gruborom

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.01.14. | 16:18

Potpredsednk crno-belih Mile Jovičić predsedavao sednicom Upravnog odbora u odsustvu prvog čoveka kluba iz Humske 1

 

Upravni odbor Partizana održao je prvu sednicu otkako je Dragan Đurić zadržan u pritvoru, ali se u Humskoj ulici nadaju da će predsednik brzo biti pušten na slobodu. Tu vest novinarima je po završetku sednice otkrio potpredsednik, Mile Jovičić, koji je u odsustvu prvog čoveka kluba predsedavao sednicoma.
Događaj je nemio, uznemirio nas je, ali za sada funkcionišemo maksimalnim kapacitetom. Prema našim informacijama, očekujemo da u narednih nekoliko dana predsednik Đurić izađe iz pritvora po plaćenoj kauciji“, rekao je Jovičić.

Izabrane vesti

U slučaju da položi jemstvu u iznosu od dva miliona evra (u dinarskoj protivrednosti) Đuriću će biti omogućeno da se brani sa slobode, ali se u ovom trenutku ne zna njegov dalji status među crno-belima. Upitan da li će predložiti predsedniku da se povuče – jer šteti imidžu kluba da mu na čelu bude čovek koji se sumnjiči za spornu privatizaciju Veterinarskog zavoda – Jovićić je uzvratio:
Sačekajmo da predsednik izađe, pa ćemo o svemu detaljnije razgovarati“.

Da li je neko imao kontakt sa Đurićem posle privođenja?
„Jeste generalni sekretar Darko Gruror, juče su imali oficijalni kontakt“.

Da li ćete viti preuzeti ulog vršioca dužnosti?
Nije relevantna tema, nismo pričali ništa o tome, samo je tačno da sam ja predsedavao današnjom sednicom, na osnovu odluke Sekretarijata“, dodao je Mile Jovičić i naglasio da će redovno godišnje zasedanje Skupštine biti održano u februaru, ali da se na njoj ne očekuju kadrovske promene, već analiza finansijskog stanja u 2013. i predlog budžeta za ovu godinu.

(FOTO: MN Press)

 

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMile JovičićDragan ĐurićDarko Grubor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara