""
""

Partizan obezbedio bankarske garancije: Markinjos od danas među crno-belima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.06.15. | 09:34

Prvak Srbije od 17.30 igra prvu prvu kontrolnu utakmicu u pripremnom periodu

Uhvatio je Fabrisio Silva Dornelas zalet i već u uvodnom delu priprema na Tari ostavio pozitivan utisak na igrače i stručni štab Partizana, a do kraja dana bi mogao da dobije društvo iz Brazila. Prema informacijama sa više strana, njegov sunarodnik Markos Gabrijel do Nascimento, poznatji kao Markinjos, trebalo bi tokom nedelje da doptuje u Beograd, ozvaniči saradnju sa crno-belima, a zatim ekspresno produži na Taru i priključi se novim klupskim drugovima.

Ofanzivni vezista Al Nasra iz Saudijske Arabije će u Humsku 1 doći na šestomesečnu pozajmicu i ukoliko u tom periodu zadovolji kriterijume srpskog prvaka sa njim će biti potpisan dugoročni ugovor. O angažmanu ovog 25-godišnjeg krila govorilo se minulih 15 dana, ali je poslednja prepreka realizaciji posla otklonjena tek juče. Naime, Partizan je obezbedio bankarske gerancije za potpis Markinjosa (bez njih igrač i agent nisu želeli da sarađuju), pa se očekuje da on po ubrzanom postupku doleti u Beograd.

Izabrane vesti

Trener Zoran Milinković vidi Markinjosa kao potencijalnu zamenu Andriji Živkoviću koji ovog leta definitivno napušta Partizan i oko čijeg se transfera crno-beli više ne pitaju, jer ga je prethodna uprava prodaja jednom Investicionom fondu za 1.500.000 evra i taj novac potrošila već za vreme svog mandata.

Inače, crno-beli danas od 17.30 u Bajinoj Bašti igraju prvi kontrolni meč u pripremnom periodu, rival je zonaš Sloga iz pomenutog mesta, a 24. juna protivnik u drugom testu biće im Zlatibor.


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2015Gabrijel Markinjos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara