"ALARMANTNO NA TARDINIJU"
"ALARMANTNO NA TARDINIJU"

Parma nema novca da ugosti Udineze, Krstaši na izdisaju, bankrot i amaterska liga sve bliže i bliže

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.02.15. | 10:40

Sa svega 40.000 evra na računu, teško da možete da organizujete utakmicu u Seriji A...

ALARMANTNO NA TARDINIJUUtakmica između Parme i Udinezea, zakazana je za nedelju od 15 časova na stadionu Enio Tardini, ali gotovo je izvesno da domaći neće imati sredstava da pokriju troškove potrebne za njeno održavanje. To bi značilo da će Serija A zbog regularnosti morati iz svoje kase da finansira domaće utakmice Parme, što dalje implicira da će Parma sebi „natovariti” nove dugove.

Nema kraja Parminim problemima ove sezone. Promenili su tri predsednika, oduzimaju im bodove, toliko novca im nedostaje da je bankrot realna opcija, a izlaza iz ambisa u koji su upali - nema.

Izabrane vesti

Predsedniku kluba između 2007. i 2014, Tomazu Girardiju, navijači su uputili pretnje smrću i to natpisima na zidovima njegove vile. Krstaši krive baš Girardija za propast kluba koji bodre, pa je pitanje kako će se Italijan izboriti sa pritiskom koji je na njemu.

Svakako, ako aktuelni predsednik, Đampjetro Manenti do 12. marta ne pronađe 16.746.000 evra, Parma će se od naredne sezone takmičiti u jednoj od amaterskih divizija, verovatno u Seriji D.

(FOTO: Action Images)


tagovi

UdinezeSerija AParmaItalijaEvropaEnio Tardinibankrot

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara