""
""

Parker pred vratima Marakane?

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.12.14. | 09:34

Reprezentativac Antigve i Barbude je u dosadašnjem delu sezone odigrao 17 utakmica i postigao tri gola u dresu lidera slovenačkog prvenstva, dok je prošle sezone na 23 utakmice postigao 11 pogodaka

Loša efikasnost protekle jeseni, po mnogima je jedan od ključnih razloga zbog kojeg Crvena zvezda na polusezoni ima šest bodova zaostatka za večitim rivalom Partizanom. Uprava kluba s Marakane stoga je odlučila da sa ove zime pojača upravo u ofanzivi, a prema pisanju dnevnog lista Sport izbor je pao na ofanzivnog vezistu Domžala, koji može da se snađe i napoziciji najisturenijeg napadača, Džošuu Kevina Stenlija Parkera (24).

Izabrane vesti

Reprezentativac Antigve i Barbude u dosadašnjem delu sezone odigrao je 17 utakmica i postigao tri gola u dresu lidera slovenačkog prvenstva, dok je prošle sezone na 23 utakmice postigao 11 pogodaka.

Proteklih nekoliko godina Parker je proveo u nižim engleskim ligama. Stasao je u mlađim kategorijama Kvins Park Rendžersa, a zatim bio na pozajmicama u Vimblodonu, Nortemptonu i Vikombu, pre dolaska u Domžale bio igrao je za Oksford.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaDžoš ParkerSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara