Ozbiljno pojačanje za Ligu šampiona: Krihovjak u Lokomotivi

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.07.18. | 15:58

Iako su mu renome i cena u poslednje dve godine drastično pali, očekuje se da bi u Moskvi ipak mogao da pronađe sebe i bude od velike koristi za ekipu Jurija Sjomina

Lokomotiva iz Moskve je dovela ozbiljno pojačanje za Ligu šampiona. U pitanju je vezista Pari Sen Žermena Gžegož Krihovjak, koji stiže na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa na kraju sezone za sumu između 10.000.000 i 15.000.000 evra.

Poljak se nije naigrao u Parizu, gde je došao na leto 2016. godine iz Sevilje za 27.500.000 evra. U prvoj sezoni je odigrao 19 mečeva u svim takmičenjima, dok je u prošloj odigrao 31 utakmicu na pozajmici za Vest Bromvič Albion.

Izabrane vesti

Iako su mu renome i cena u poslednje dve godine drastično pali, očekuje se da bi u Moskvi ipak mogao da pronađe sebe i bude više nego značajno pojačanje za ekipu Jurija Sjomina.

Krihovjak je fudbalski stasao u Bordou, gde je stigao sa svega 16 godina, ali je fudbalski eksplodirao u Sevilji, gde je nakon dve sjajne sezone zaslužio poziv iz Pariza koji se ne odbija.

Odlični vezista je bio učesnik nedavnog Mundijala u Rusiji i strelac prvog gola za svoj tim, koji se ipak nije proslavio na najvećoj fudbalskoj smotri.


tagovi

Gžegož KrihovjakLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara