""
""

Osvetnik Vilja, Barsa bolja bez Mesija, spasao je Nejmar (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.13. | 00:52

Atletiko vodio, ali Katalonci izborili remi u prvoj utakmici Super kupa Španije (1:1)

 

Atletiku prvo, Barseloni drugo poluvreme i na kraju pravedan remi. Nije bilo pobednika u prvom meču Super kupa Španije, pošto su oba tima postigla po gol, pa će vlasnik prvog trofeja ove sezone u zamelji svetskih i evropskih prvaka pasti narednog četvrtka – 1:1.

Izabrane vesti

Samo 12 minuta bilo je potrebno Davidu Vilji da čelnicima Barselone pokaže kako su se o njega ogrešili što mu prošle sezone nisu davali preterano šansi da pokaže šta zna. Sjajni napadač je posle fenomenalne akcije Jorgandžija dočekao loptu na volej, prelepim udarcem u malu mrežu razbuktao strasti na Visente Kalderonu i osvetio se Kataloncima – 1:0.

Madriđani su usporili igru tima sa Kamp Noua, umrtvili njihovu tika-taku, u potpunosti zarobili Mesija, pa se najbolji fudbaler sveta nije video u prvom poluvremenu, zbog čega ga je Herardo Martino zamenio već u pauzi, što je prvi put u profesionalnoj karijeri Argentinca da se uopšte ne pojavi na početku drugog poluvremena.

Ako je to bio šok za navijače Barselone i verovatno ohrabrenje za pristalice Atletika, onda su dešavanja u drugom delu bila suprotna očekivanjima. Gosti su bez glavnog igrača preuzeli inicijativu, stvartali šanse i ta inicijativa isplatila im se u 66. minutu. Proradila je brazilska veza, Dani Alveš je centrirao, a rezervista Nejmar (sedam minuta pre toga kročio na teren) postigao prvenac za Barsu. I to glavom – 1:1

A do trevanša na Kamp Nouu 28. avgusta španski mediji će napuniti stranice i stranice u pokušaju da rasvletle ''slučaj Mesi'', da protumače da li je to Tata možda rešio nekim čudnim metodama da vaspita najboljeg Barsinog sina ili je nešto drugo po sredi.

(FOTO: Action images)   


tagovi

Atletiko MadridDavid ViljaEvropaLionel MesiNejmarPrimeraŠpanijaSuper kup Španije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara