"Đoković juriša na svoj prvi Rolan Garos"
"Đoković juriša na svoj prvi Rolan Garos"

Đoković: Motivisan sam da osvojim istorijski Rolan Garos!

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.05.15. | 11:49

U slučaju da mu to pođe za rukom on će postati osmi teniser u istoriji koji je pobeđivao na sva četiri grend slema

Đoković juriša na svoj prvi Rolan GarosNovak Đoković je već sada ejdan od najvećih tenisera u istoriji. Osvajao je sva tri grend slema, ali mu se taj četvrti nekako uvek izmigolji iz ruku. Stigli smo skoro do pola kalendarske godine a Novak je doživeo samo dva poraza. Bio je najbolji na svim najvažnijim turnirima, a sada mu sledi Rim pa dugo očekivani Rolan Garos. Može li konačno da ga osvoji?
To pitanje se postavlja svake godine. Da li će konačno to biti ova godina ili ne? To pitanje se nalazi i u mojoj glavi, ali me ono ne ometa već me inspiriše, motiviše“, smatra Đoković. U slučaju da mu pođe za rukom da osvoji Garos on će postati osmi teniser u istoriji koji je pobeđivao na sva četiri grend slema.

Međutim, pre Pariza Novaka čeka Rim.“
Kada igrate na ovom nivou potrebno je da budete mentalno sveži i da imate sveže noge. čekaju me teški i iscrpljujući mečevi. Mislim da će mi to pomoći ove nedelje u Rimu, ali i na Rolan Garosu. Zato sam propustio Madrid. Videćemo“, kaže Đoković.

Izabrane vesti

Srbin je zadovoljna kako se stavri odvijaju po njega u poslednje vreme.
Radio sam sve kako treba u poslednjih nekoliko sedmica. Moj ceo tim je ovde. Tu su i Boris Beker i Marjan Vajda. Sve shvatao amksimalno ozbiljno i nadamo se dobrom rezultatu“, kaže Novak.

On je slobodan u prvom kolu Rima, a u drugom bi trebalo da se sastane sa pobednikom meča između Nikolasa Almagra i domaćeg tenisera Luke Vanija, koji je dobio specijalnu pozivnicu za ovaj turnir.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaNovak ĐokovićMarjan VajdaEvropaBoris Beker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara