""
""

Nova MozzartSport aplikacija, vaš prozor u svet sporta i klađenja

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.09.16. | 12:23

Preuzmite aplikaciju za vaš Android uređaj

Saznajte prvi najnovije vesti iz sveta sporta, pročitajte intervjue, analize, predloge, sve to na vašem telefonu!

Izabrane vesti

Kada preuzmete i instalirate MozzartSport aplikaciju postaje potpuno nebitno gde se nalazite, u kafiću gde ispijate jutarnju kafu, u čitaonici pokušavajući da naučite gradivo za ispit, u autobusu vraćajući se s posla, dosađujući se u redu na kasi… MozzartSport aplikacija predstavlja najlakši i najbrži način da dođete do svih relevantnih informacija iz sveta sporta i klađenja.

Instaliranje aplikacije je krajnje jednostavno. Pre svega, potrebno je omogućiti instaliranje aplikacija iz tzv. „nepoznatih izvora“, odnosno instalaciju aplikacija koje nisu preuzete sa Google Play prodavnice, a to ćete uraditi na sledeći način:

Najpre na kliknite na „Podešavanja“ (Settings), a zatim izaberite opciju „Zaštita“ (Security).

U delu „Administracija uređaja“ videćete opciju „Nepoznati izvori“ (Unknown sources). Neophodno je da opcija „Nepoznati izvori“ bude uključena.

Klikom na dugme „OK“ potvrdite da želite da dozvolite instaliranje aplikacije.

Nakon ove potvrde vaš telefon je spreman za instalaciju aplikacije MozzartSport!

Kada ste omogućili instaliranje aplikacija na telefon, možete odmah da preuzmete MozzartSport APK klikom OVDE, odabirom opcije „Preuzimanje“.

Kada preuzmete aplikaciju telefon će tražiti potvrdu da li želite da otvori instalacioni paket, pokrenite instalaciju klikom na „Instaliraj“ (Install).

Posle par trenutaka završiće se instalacija i možete da pokrenete MozzartSport Android aplikaciju na vašem uređaju. Ukoliko već imate MozzartSport aplikaciju, a želite da je apdejtujete, postupak je isti kao kod instalacije.


tagovi

Mozzartaplikacijaandroid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara