"Andres Noćioni"
"Andres Noćioni"

Noćioni: Učinićemo sve da Zvezdu izbacimo iz dalje trke za TOP 16 fazu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.11.13. | 15:22

Srećan sam zbog svega što smo do sada uradili u grupi, ali još uvek nismo obezbedili prolaz dalje, zato moramo da budemo maksimalno koncentrisani i nastavimo da radimo jako", rekao je Argentinac

Andres NoćioniNajbolji košarkaš Laboral Kuće Andres Noćioni smatra da je duel sa Crvenom zvezdom u Vitoriji veoma važan za njegove saigrače i njega i da se nada novoj, trećoj pobedi u novoj sezoni Evrolige.
"Ovaj meč za nas predstavlja odličnu priliku da učvrstimo svoju poziciju u borbi za TOP 16 fazu. U Evroligi svi igraju najbolju košarku, bez obzira na trenutnu formu. Srećan sam zbog svega što smo do sada uradili u grupi, ali još uvek nismo obezbedili prolaz dalje, zato moramo da budemo maksimalno koncentrisani i nastavimo da radimo jako", rekao je Noćioni, a potom dodao:
"Pobeda u četvrtak bi nam izuzetno puno značila. Ne samo da bismo imali upisali i treći trijumf, već bi Zvezdu izbacili iz dalje borbe za TOP 16 fazu. Ja to znam, moji saigrači to znaju i zato ćemo dati sve od sebe da to i učinimo".

Argentinski krilni košarkaš zna i recept kojim će pobeda protiv Zvezde biti zagarantovana.
"Moramo da odigramo meč istog intenziteta kao sa Lijetuvos Ritasom. Moramo da igramo agresivno u napadu. Napašćemo protivnika od samog početka i pokušati da odigramo najbolje moguće. Poeni iz kontri će nam biti potrebni u ovom susretu", zaključio je Noćioni.

Izabrane vesti

Utakmica Laboral Kuća – Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 20.30.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andres NoćioniFK Crvena zvezdaEvroligaEvropaKaha LaboralŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara