"Blagajna ispred dvorane i natpis: Karata više nema"
"Blagajna ispred dvorane i natpis: Karata više nema"

Nezapamćeno interesovanje u Nišu: Sve karte rasprodate - pojedinačne i kompleti! (FOTO)

Vreme čitanja: 3min | čet. 16.02.17. | 14:34

Stanje u gradu zasad potpuno mirno, ljudi uživaju u slobodnom danu, dok organizatori pripremaju strategiju rada za danas i naredne dane...

Blagajna ispred dvorane i natpis: Karata više nema

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Izabrane vesti

 Praznično raspoloženje oseća se u sunčanom Nišu. Slobodne dane zbog Dana državnosti Republike Srbije, kao i lepo vreme mnogi su iskoristili kako bi vreme proveli sa svojim porodicama u parku odmah kraj Sportskog centra Čair. I dok mnogi koriste slobodne trenutke za opuštanje, ni 50 metara dalje domaćini jubilarne petnaeste završnice Kupa Radivoja Koraća vredno rade kako bi sve bilo spremno za večerašnji početak takmičenja i susret koji će FMP iz Železnika i subotički Spartak odigrati od 17 časova. 

Odbrojavanje može da počne – kreću bitke za prvi trofej u sezoni

Kao i prethodnih godina na stranicama portala MOZZART Sport imaćete priliku da ispratite najvažnija dešavanja sa finalnog turnira. Naš specijalni izveštač stigao je u Niš već u ranim popodnevnim časovima i odmah se uputio ka blagajni SC Čair, kako bi izvukao podatke o stanju i broju karata. Kao što je ranije potvrđeno, kompleta ulaznica više nema, za polufinalne i finalne okršaje. S obzirom da blagajna nije bila otvorena, nismo odmah mogli da dobijemo obaveštenje o tome kakvo je stanje sa pojedinačnim ulaznicama za četvrtfinala. Ali, kako nam je rečeno iz Košarkaškog saveza Srbije - karte su rasprodate! Sve, pojedinačne i kompleti. 

SPECIJAL - Kup Radivoja Koraća: Zvezda veliki favorit, kvota na Partizan 3,30, a na Vršac i Dunav 750!

Čair

Dakle, gotovo nezapamćeno interesovanje vlada za završni turnir, a organizatorima na ruku idu i praznični dani, koji će se onda spojiti i sa vikendom. 

Po čemu je Partizan drugačiji od svih i kada će pasti Rakočevićev rekord? Svi najkorisniji igrači i najbolji strelci u 21. veku!

Ko je uspeo da pronađe ulaznice - taj je srećan čovek. 

Parking kraj dvorane Čair

Osim što radnici ispred Čaira nameštaju zaštitne ograde i pripremaju strategiju rada za večeras, u samoj blizini dvorane nalaze se i brojne policijske snage. Ono što smo uspeli da čujemo od njih jeste da će ulica 9. Brigade, koja prolazi kraj dvorane, biti blokirana za parkiranje vozila, te da će poneki zaostali automobili na parkingu kraj puta biti uklonjeni vrlo brzo. Takođe, parkirališta kraj dvorane biće isključivo za klupske autobuse i službena vozila, a pojedine ulice koje vode ka hali, iz Bulevara Zorana Đinđića, biće potpuno zatvorene za saobraćaj. Kao i okolni prilazi dvorani.

Osim toga, gledaocima se upuće proglas da ranije dođu u halu kako bi zauzeli svoja mesta i tako sprečili stvaranje nepotrebnih gužvi. Policijska kontrola biće rigorozna. 

U trenutku dok smo na licu mesta prikupljali informacije za vas, trening su u dvorani završavali košarkaši Crvene zvezde. Njih su dočekali klinci i svi oni koji su želeli da ugrabe trenutak samo za sebe sa svojim idolima. 

Košarkaši Crvene zvezde ulaze u autobus kako bi krenuli ka hotelu

Prolaznicima i onima koji uživaju u prirodi obezbeđena je i muzička podrška iz lokalnih kafića, koji takođe spremno čekaju svoje goste. Za one koji budu dolazili iz Beograda iznenadiće se prilično niskim cenama hrane i pića, ali i domaćinskim ponašanjem ugostitelja, koji sve goste dočekuju s širokim osmehom i dobrim raspoloženjem.

Pogled iz dvorane ka parku

Niš će ovih dana biti epicentar svih košarkaških dešavanja u Srbiji. A mi se nadamo da će sve proći u sportskom maniru. 

PIŠE i FOTO: Nikola Stojković (nikolaS_sN)


tagovi

VršacSrbijaSpartak SuboticaFK PartizanMega LeksKup Radivoja KoraćaJadranska ligaFMP ŽeleznikFK Crvena zvezdaČair

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara