"Nojer savetuje Milera, ispred njih je Humels"
"Nojer savetuje Milera, ispred njih je Humels"

Nemački plan za pokoravanje sveta skovan u svlačionici Bajerna: Tomase, daj ga u polufinalu

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.06.14. | 15:43

„Na prethodna dva polufinala na Evropskom i Svetskom prvenstvu nije bio strelac i oba puta smo izgubili. Nadam se da će sada biti uspešniji“, savetuje golman Nojer prvog strelca Pancera Milera

Nojer savetuje Milera, ispred njih je HumelsGolman reprezentacije Nemačke Manuel Nojer rekao je da osvajanje titule Svetskog prvenstva u Brazilu najviše zavisi od njegovog saigrača iz Bajerna Tomasa Milera, koji je predvodi grupu igrača minhenskog giganta, strelaca čak 13 golova u dosadašnjem toku Mundijala.
Miler igra na najvišem mogućem nivou. Naša igra dosta zavisi od njega i nadam se da će biti još bolji u završnici turnira. Na prethodna dva polufinala na Evropskom i Svetskom prvenstvu nije bio strelac i oba puta smo izgubili. Nadam se da će sada biti uspešniji“, rekao je Nojer.

Napadač Bajerna je do sada na Mundijalu postigao četiri gola i deli prvo mesto liste strelaca sa Argentincem Lionelom Mesijem i Brazilcem Nejmarom.

Izabrane vesti

Nemačka je sa sedam bodova osvojila prvo mesto grupe G, a u osmini finala Svetskog prvenstva igraće protiv Alžira u ponedeljak od 22 sata u Porto Alegreu. Kvota na pobedu Pancera je 1,35, a ostale kvote kladionice MOZZART pogledajte OVDE.

(FOTO: Guliver/Getty images)

 


tagovi

Tomas Milerreprezentativni fudbalNemackameđunarodni fudbalManuel NojerEvropaBrazil2014GBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara