"Dris Mertens"
"Dris Mertens"

Napoli dovodi Mertensa, hoće još Moratu, Rafaela i Gonalona

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.13. | 17:35

Marek Hamšik ostaje na San Paolu

Dris MertensPriča o odlasku najboljeg igrača Napolija Edinsona Kavanija jedna od najvrelijih tema ovog leta. Zbog toga su u senku pala potencijalna pojačanja viceprvaka Italije, a Napolitanci su prilično aktivni.

Prvi na ulaznim vratima u San Paolo je reprezentativac Belgije Dris Mertens, potvrdio je agent krilnog napadača PSV-a Soren Lerbi.
"Ne samo da će igrati u Ligi šampiona za Napoli, već će imati priliku da stekne iskustvo i upozna novu kulturu", rekao je za holandske medije agent bivšeg igrača Utrehta, AGGOV-a i Genta.

Izabrane vesti

Osim Belgijanca, Napoli je zainteresovan za zvezdu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine Alvara Moratu. Napadač Reala izjavio je nedavno da će napustiti Bernabeu ako kraljevski klub dovede još nekog napadača, što je veoma izvesno.

I brazilski golman Rafael Kabral Barbosa blizu je dolaska u Napulj. Rafaelov sadašnji klub Santos traži šest miliona evra, a gazda Aurelio De Laurentis ne dajueviše od pet. Napolitanci će morati da požure sa dogovorom, pošto brazilskog čuvara mreže želi još nekoliko klubova, pre svih Roma

Na radaru Rafaela Beniteza je i vezista Liona Maksim Gonalon, njegova sloboda košta 15 miliona evra. Drugi kandidat za pojačanje na mestu zadnjeg veznog je još jedan član PSV-a Kevin Strotman, ali je on u ovom trenutku bliži Mančester junajtedu.

Ipak, najveće pojačanje mogao bi da predstavlja ostanak Slovaka Mareka Hamšika. Agent ljubimca navijača Napolija Juraj Venglos najavio je mogućnost da Hamšik završi karijeru na San Paolu.
"Moguće je da će ostati u Napolju još godinu, dve, tri, ali i doživotno, kao Frančesko Toti u Romi. Kada bi želeo da ode, mogao bi to lako da uradi. I dalje ima relevantne ponude velikih klubova, ali zašto bi to uradio? Napoli igra Ligu šampiona", završio je agent reprezentativca Slovačke.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alvaro MorataDris MertensEvropaItalijaKevin StrotmanMaksim GonalonMarek HamšikNapoliSerija ATransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara