Nagrada za partiju u Humskoj: Denković igrač kola u Superligi

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 11:04

Zasluženo priznanje vezisti Spartaka

Tako nešto se dalo i pretpostaviti: Stefan Denković je i zvanično najbolji igrač 27. kola prvenstva Srbije, objavljeno je na sajtu Superlige.

U istoj rundi po dva gola dali su Milan Mrkaić iz OFK Bačke u trijumfu nad vranjskim Dinamom i centarfor Crvene zvezde na Banjici protiv Rada, Dejan Joveljić, ali je presudilo to što je krilni vezista Spartaka upisao i pogodak i asistenciju i imalo daleko veći uticaj na igru svog tima u istorijskom slavlju na Partizanovom stadionu.
Pobeda Golubova nad crno-belima je najveće iznenađenje ove runde, a najzaslužniji za trijumf je Stefan Denković. Napadač Spartaka bio je više nego raspoložen za igru, pa je i pored skrivljenog penala sjajnom igrom obeležio susret. Prelepim golom i još lepšom asistencijom srušio je nadu crno-belih da bi mogli da prekinu seriju negativnih rezultata, pa je poneo epitet najboljeg igrača ove prvenstvene runde. Trebalo bi reći da je ozbiljnog konkurenta imao u mladom fudbaleru Crvene zvezde, Dejanu Joveljiću koji je pružio odličnu partiju i dva puta matirao Građevinare“, obrazložili su iz kancelarije Superlige.

Izabrane vesti

Denković ima 27 godina, a učinak u ovoj sezoni povećao je na pet golova i četiri asistencije.

FOTO: MN Press


tagovi

Spartak SuboticaStefan Denković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara