"Murinjo i Klop"
"Murinjo i Klop"

Murinjova osveta Klopu za Levandovskog: De Brujn ne može u Borusiju?

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.03.14. | 15:08

Mladi Belgijanac tvrdi da je trener Čelsija stopirao njegov transfer u Dortmund, iako je dogovorio sve detalje sa Milionerima

Murinjo i KlopPuna usta sportskog duha u obraćanju javnosti, ali daleko od toga da je Žoze Murinjo "cvećka". Bez obzira na to što prodajom Huana Mate Mančester junajtedu jeste donekle dokazao da stoji iza reči da nema problem da rivalima ustupa igrače na koje računa. U nekim drugim situacijama nije bio toliko velikodušan. Kevin De Brujn, naime, kaže da je upravo trener Čelsija stopirao njegov transfer u Borusiju Dortmund.

Belgijanac je, podsetimo, letos mogao da bira kud će pošto je cena od 20 miliona evra bila sasvim prihvatljiva za velike evropske klubove. Na kraju ga je upecao Volfsburg, ali su još pre no što su Vukovi iskoristili želju De Brujna da se izbori za mesto na Mundijalu u Brazilu, Milioneri bili na korak od okončanja posla.

Izabrane vesti

De Brujn u ispovesti za Bild kaže da je lično Murinjo prekinuo pregovore, iako je on sa čelnicima nemačkog kluba već utanačio i pitanje plate.
"Murinjo je rekao ne", kratko je naveo De Brujn, da bi Bild, koji je, tek da pomenemo, prvi izvestio i o tome da se portugalski strateg vraća u Čelsi, u nastavku otkrio i razlog.

Ako je za verovati tiražnom nemačkom tabloidu, Murinjo se razbesneo zbog toga što na Stamford nije mogao da dovede Roberta Levandovskog?

Međutim, kad se ima u vidu da je poljski golgeter sam insistirao na prelasku u Bajern nad celu priču nadvija se znak upitnika. Opet, možda se Murinjo za Levandovskog interesovao još letos, posle četiri komada koje je Poljak smestio Realu?

Bilo kako, De Brujn pametno primećuje: "Ovo je profesionalni fudbal. Mnogo je novca u igri i nekad se čudne odluke donose".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoRobert LevandovskiPremijer ligaNemackaKevin de BrujnJirgen KlopEvropaEngleskaČelsiBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara