""
""

Murinjova greška teška 60 miliona evra: Za De Brujna se sad otimaju Siti, PSŽ, i Bajern!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.15. | 11:46

Reprezentativac Belgije ove sezone postigao 15 golova i dodao 21 asistenciju

Da, i to je moguće- da trener Čelsija Žoze Murinjo napravi grešku tešku 60 miliona evra! Reprezentativac Belgije Kevin De Brujn bio je na Stamford Brižu puki epizodista, igrač koji na treningu sparinguje skupo plaćenim zvezdama Plavaca, ali se u dresu Volfsburga transformisao u zver, momka na pomen čijeg imena svakom fudbolofilu krene voda na usta.

Nekadašnja nada Genka, u čije kvalitete je imala priliku dva puta da se uveri beogradska publika, ove sezone igra kao u transu. Do sada je Kevin De Brujn postigao 15 golova i imao još 21 asistenciju... Jasno je da Volfsburg posle ovogodišnjeg sjaja De Brujna neće moći da odoli ponudama većih klubova. Otuda su čelnici Vukova istakli početnu cenu – 60 miliona evra.

Izabrane vesti

Kao moguće destinacije reprezentativca Belgije pominju se Siti, PSŽ i minhenski Bajern. Kako bilo, Volfsburg je napravio odličan potez angažovanjem igrača koga Murinjo nije prepoznao. Za njegove usluge Vukovi su Čelsiju platili 19,5 miliona evra.  Zato će na leto da dobrano da omrse brkove.

(Foto Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoVolfzburgPremijer ligaKevin de BrujnEvropaEngleskaČelsiBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara