""
""

Murinjo u neverovatnom problemu: Protiv Arsenala neće imati napadača?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.04.15. | 17:35

Dijego Kosta, Loik Remi i Didije Drogba kubure sa povredama...

Do kraja Premijer lige ostalo je još pet kola, a pitanje šampiona moglo bi da bude odlučeno u nedelju popodne, kada se na Emirejtsu sastaju dva najbolja engleska kluba - Arsenal i Čelsi. Šampanjac se na Stamford Bridžu već hladi, a ako bi Plavci uspešno završili pohod na tvrđavu Tobdžija, sve sumnje bile bi otklonjene. 

Izabrane vesti

Međutim, Žoze Murinjo nalazi se u svojevrsnom problemu, koji samo on zna kako će rešiti u danima pred velikog derbija. Naime, Posebni za meč sa Arsenalom neće imati na raspolaganju nijednog napadača! Dijego Kosta, Didije Drogba i Loik Remi su povređeni i šanse da se neko od njih nađe u sastavu svedene su na minimum. 

Kosta već duže vreme muku muči sa povredom tetive, a predviđeno je da se na teren vrati tek za dve do tri nedelje. Drogba je obnovio povredu kolena, što i nije čudo pošto je u odsustvu drugih rešenja morao da „pregrmi“ igru s ogromnom minutažom.

Na kraju, u najboljoj poziciji nalazi se Remi, čiji problem sa listom se umanjuje, ali i dalje francuski golgeter nije u stanju da iznese najveće opterećenje.

Čelsi ima deset bodova više u odnosu na Arsenal. Čak i poraz na Emirejtsu neće previše uzdrmati Plavce, ali jasno je da Murinjo neće ništa prepustiti slučaju.

Izgleda da je došlo vreme da se Sesk Fabregas vrati na poziciju lažne „devetke“, ili da Eden Azar zauzme mesto u srcu napada...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLoik RemiEvropaEngleskaDijego KostaDidije DrogbaČelsiArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara