"Metju Valbuena"
"Metju Valbuena"

Moskva na nogama – mali Zidan stiže u Dinamo?

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.07.14. | 23:52

Metju Valbuena posle osam godina na Velodromu spreman da napusti Marsej

Metju ValbuenaStasom malen, znanjem golem. U pitanju je Metju Valbuena, plejmejker Olimpika iz Marseja i standardni reprezentativac Francuske, koji je navodno na pragu selidbe sa Velodroma na kojem je proveo poslednjih osam sezona. Ali, iako se očekivalo da će njegova nova destinacija biti Italija Valbuena bi karijeru mogao da nastavi u Rusiji, tačnije u moskovskom Dinamu.

Agencija ITAR –TASS, naime, pozivajući se na izvore bliske klubu, piše da su pregovori oko transfera 29-godišnjeg veziste u poodmakloj fazi. Prema nekim drugim informacijama, doduše nezvaničnim, Dinamo i Olimpik su se već dogovorili, samo je pitanje da li je Valbuena spreman da sa Azurne obale ode u rusku zimu.

Izabrane vesti

Finansijske detalje niko ne pominje, ali s obzirom na to sa koliko novca raspolažu ruski klubovi nema sumnje da bi finansijski apetiti francuskog kluba, ali i Valbuene bili zadovoljeni. Sportski motiv sasvim je druga stvar, jer će Dinamo naredne sezone igrati "samo" u Ligi Evropa. Istina, Olimpik Evropu neće ni videti, ali nema sumnje da bi "mali Zidan", kako zovu Valbuenu, mogao da pronađe i uhlebljenje u Ligi šampiona.

Ali, teško da bi mogao da pronađe ček sa većom platom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligatransferi2014RusijaOlimpik MarseljMetju ValbuenaLiga EvropeLiga 1FrancuskaEvropaDinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara