"Robert Levandovski"
"Robert Levandovski"

Milioneri “žele“ da Levandovski ode u Čelsi?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.13. | 12:03

Izgleda da je uprava Dortmunda spremna da prihvati ponudu Plavaca tešku 30 miliona evra, ali iz samo jednog razloga...

 

Robert LevandovskiAko je Robertu Levandovskom suđeno da na kraju sezone napusti Dortmund i otisne se u neki novi klub, onda će uprava Milionera učiniti sve da se ne ponovi “slučaj Gece“, koji će od sledeće sezone nositi dres Bajerna! S obzirom da su Bavarci i te kako zagrizli za poljskog centarfora, teško da će ih bilo šta sprečiti u nameri da ljutom rivalu “ukradu“ i drugog nosioca igre, mada, ko zna kako bi tek onda reagovali navijači Dortmunda, s obzirom na već poznati bes i gnev koji je supertalentovani Nemac izazvao među njima.

Izabrane vesti

Da kojim slučajem ne bi izbila pobuna u klubu, uprava je očajna u nameri da Levandovskog pošalje u Čelsi, s obzirom da bi to bilo “manje od dva zla“, jer su zaista minorne šanse da se četvorostruki strelac protiv madridskog Reala nađe na istom mestu i naredne sezone.

Robert Levandovski i Neven SubotićA ako se Žoze Murinjo vrati na “svoj“ Stamford Bridž (što je samo pitanje vremena, odnosno, čeka se samo kraj sezone u Španiji), onda je i definitivno da će reprezentativac Poljske biti prva udarna igla timu iz Zapadnog Londona!

Ipak, to nije sve. Da uprava Milionera nije toliko naivna pokazuje i činjenica da bi u suprotnom pravcu, pored 30 miliona evra, mogao da krene i Kevin de Brujn, koji prema mnogim procenama igra zaista odlično u Verderu.

Prelazni rok je odmah iza ugla, kraj sezone je još bliži, a ludnica zvana “letnja pijaca“ biće definitivno jako interesantna.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundČelsiEngleskaEvropaKevin de BrujnMario GeceNemackaPremijer ligaRobert LevandovskiŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara