""
""

Miler spušta loptu i podseća: Ubili su nas prošli put, ovo je samo jedna pobeda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.16. | 08:53

"Dva puta zaredom su nas pobedili, a to je osećaj koji nimalo ne volim. Ne volim kada odem kući sa tako lošim osećajem u sebi", rekao je Amerikanac

Napravili su košarkaši veliki korak ka odbrani titule prvaka Srbije tako što su u prvom finalnom okršaju deklasirali Partizan sa 84:53. Bila je to najveća pobeda crveno-belih nad najljućim protivnikom u ligaškim okršajima, druga u istoriji susreta dva najveća srpska kluba. A katalizator ovakvog ishoda bio je Kvinsi Miler, koji je za 22 minuta na pakretu crno-belima ubacio čak 24 poena, od toga 20 u prvom poluvremenu!

Izabrane vesti

Nije bilo teško zaključiti da je ponajbolji Zvezdin igrač ove sezone bio inspirisan da publici dodatno pojača udar adrenalina monstruoznim zakucavanjima, ali i da popravi utisak u večitim derbijima, posle dva prilično neslavna izdanja. Podsetimo, Miler je susret u Nišu, odigran u polufinalu Kupa Radivoja Koraća završio sa tri, a gostovanje Partizanu u Jadranskoj ligi sa deset poena.
„Igrali smo OK. Partizan je dobar tim, ove sezone nas je već dva puta pobeđivao, tako da ovo je tek jedna utakmica“, poručio je Miler posle utakmice.

Imao je i razlog Miler da bude dodatno motivisan. Posle dva uzastopna poraza od Partizana želeo je da postavi stvari na svoje. To je učinio na najefektniji način.
„Ubili su nas prošli put. Dva puta zaredom su nas pobedili, a to je osećaj koji nimalo ne volim. Ne volim kada odem kući sa tako lošim osećajem u sebi. Ne bih rekao da je ovo bila osveta, jednostavno svi smo želeli da izađemo na teren i odigramo najbolje što možemo“.

Ali, ne želi sebe da zavara ovakvim ishodom Kvinsi Miler. Zna da Partizan sada mora da popravi utisak i da će igrati na mnogo većem nivou, posebno pred svojim navijačima.
„Očekujem bolji Partizan, mnogo bolji. To je jako kvalitetan tim i očekujem da će pružiti sve od sebe“.

Marko Simonović bio je jedan od onih koji su Zvezdu pogurali trojkama iz drugog plana i zajedno sa Stefanom Jovićem zadao je završni udarac Parnom valjku.
„Spremali smo se za ovaj meč, bili smo vrlo motivisani da izađemo na parket i pobedimo i to je razlog velike pobede za nas. Ali, samo je 1-0 za nas. Što se mene tiče ja sam već zaboravio ovu utakmicu, moramo da idemo dalje. Već u nedelju nas čeka novi meč, jako težak za nas. Oni će zasigurno imati više energije pred svojim navijačima, a na nama je da se skupimo i odgovorimo na ovaj izazov“, rekao je Simonović i u dahu nastavio:
„Očekujem njihovu reakciju, to su sportisti sa karakterom i zato moramo da budemo maksimalno spremni za ono što nas čeka“.

Drugi susret finala Superlige igra se u nedelju od 21 čas, a domaćin je Partizan. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanMarko SimonovićKvinsi MilerJadranska ligafinale SuperligeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara