"Mile Jovičić i Đurić"
"Mile Jovičić i Đurić"

Mile Jovičić: Ne razmišljam o Đurićevoj funkciji... Još...

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.11.14. | 09:23

“Ali Partizan ima kvalitetnih ljudi i sigurno će izabrati dobrog predsednika“, uveren je potpredsednik crno-belih uoči izborne Skuštine u Humskoj

Mile Jovičić i ĐurićNa Vikipediji pod imenom Dragan Đurić već piše „bivši predsednik Partizana". Međutim, internet enciklopedija je požurila. Prvi čovek Zekstre i dalje je zvanično u fotelji u Humskoj, ali samo do 21. decembra kada bi Skupština trebalo da izabere novo rukovodstvo. Đurić je odavno najavio da će se povući, a javnost se danima bavi njegovim potencijalnim naslednikom.

Kao jedan od kandidata za upražnjenu funkciju možda se i najčešće pominjao Mile Jovičić, sadašnji potpredsednik Partizana, čovek na kojeg je Đurić preneo ovlašćenja zbog problema sa zakonom.
"Ne razmišljam o tome... U ovom trenutku. Iako sam čuo da se tako nešto pominje po medijima minulih dana", odmahuje rukom Jovičić u razgovoru sa novinarima pred odlazak delegacije beogradskog tima na utakmici sa Bešiktašom u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

O samoj Skupštini govori formalno, bez otkrivanja mnogo detalja...
"Mandat članovima Skupštine ističe 21. decembra i to tog roka će se u skladu sa aktima kluba i zakonskom procedurom birati predsednik. Ne kasni se ni u jednom terminu. Sve se radi smišljeno i organizovano, vodeći računa o ekipi, odnosno činjenici da još sezone nije završena. Takođe, ima vremena da svi kandidati pripreme kandidaturu. Skupština je izbornog karaktera. Na toj skupštini se preko kandidacionih zborova tokom  novembra bira nova Skupština. I ona bira novog predsednika, jer ne može stari saziv da bira novog predsednika. To bi bilo apsurdno", političkim žargonom nastavlja Jovičić.

Javnost međutim najviše zanima ko će biti Đurićev naslednik? Pominjali su se i Ljubiša Tumbaković, Nenad Bjeković... Pa i novi pokušaj Đurića?
"Teško je kazati koliko kandidata će biti na samoj Skupštini. To se nikad ne zna, ali je sigurno da je Partizanu potreban dobar, ozbiljan i kvalitetan čovek na takvom mestu. Svaki kandidat će dobiti jednaku šansu. U Partizanu sigurno ima takvih. A što se tiče tih konkretnih imena. To nisu pitanja za mene, već za njih".

Bilo kako bilo, ko god bude izabran na mesto predsednika moraće prvo da se osvrne u prošlost i baci pogled u finansijsko staje koje će mu u amanet ostaviti prethodnici.
"Stanje je koretno", uverava Jovičić.
"Naravno, uvek može i bolje. Svi podaci će transparentno biti stavljeni na uvid novom rukovodstvu".


tagovi

Mile JovičićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara