""
""

Mihajlović ne odustaje od Tomovića! Fjorentina na stolu ima primamljivu ponudu...

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.15. | 17:09

Srpski reprezentativac nedavno je odbio da produži ugovor sa Violom, što će Rosoneri pokušati da iskoristi...

Srpski defanzivac i fudbaler Fjorentine Nenad Tomović ponovo je u centru pažnje italijanskih medija, a kako stvari stoje - njegova budućnost biće poznata vrlo brzo. 

Izabrane vesti

Nakon što je nedavno odbio da produži saradnju sa Violom, Milan je ponovo krenuo u napad na igrača kojeg je tražila i u finišu letnjeg prelaznog roka. Ovog puta Siniša Mihajlović pokušaće da spoji lepo i korisno, pošto je Fjorentini dao ponudu koju će teško odbiti. Naime, Rosoneri će pokušati da naprave trampu po kojoj bi u suprotnom smeru otišao Filipe Mekses, igrač kojeg je Fjorentina takođe tražila proletos. 

Podsetimo, Milan je i prošlog leta imao pokušaj trampe, ali je tada u "dilu" bio Kristijan Zapata. Međutim, to Fjorentinu nije interesovalo. Sada su stvari drugačije. S obzirom da je Tomović odbio 1.200.000 evra po slovu novog ugovora, te da je trener Ljubičastih Paulo Souza veliki poštovalac Meksesovog lika i dela, Italijani tvrde da je dogovor moguć već u januaru. Tačnije, već do 4. januara, s obzirom na to da Tomoviću ugovor ističe narednog leta...

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Siniša MihajlovićSerija ANenad TomovićMilanItalijaFjorentinaFelipe MeksesEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara