Mendi (levo) je uništio Genduzija
Mendi (levo) je uništio Genduzija

Mendi? Dođe mi da ga ubijem...

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.08.18. | 20:30

„A nekad pomislim u sebi: 'čoveče, kakvog igrača imam'“, kaže Pep Gvardiola posle sjajne partije Francuza na Emiratima

Jedan od najboljih na terenu u redovima Mančester Sitija danas bio je levi bek Bendžamin Mendi. Francuz, svetski šampion iz Rusije, oduševio je partijom po levoj strani, a sa dve asistencije omogućio je Građanima startni trijumf nad Arsenalom na Emiratima od 2:0.

Dobra igra nije promakla nikome, pa ni Pepu Gvardioli, koji je posle meča pohvalio pulena.
"Mendi je Mendi. Ponekad, poželim da ga ubijem, ali nekad pomislim u sebi: 'čoveče, kakvog igrača imam'. On nam daje energiju, ali ima još mnogo toga da dokaže, nauči i popravi se. Najvažnije mi je da ga ubedim da batali društvene mreže da se skoncentriše na fudbal", rekao je Gvardiola.

Izabrane vesti

Katalonac blista posle lagane pobede u gostima.
"Uvek je teško kada u prvoj utakmici u sezoni gostujete na Emiratima protiv Arsenala koji ima i novog trenera. Igrali smo jako dobro, ako imamo u vidu stepen pripremljenosti fudbalera koji su se vratili sa Svetskog prvenstva. Naša partija je bila dobra, ali to je samo prvi korak u pravom smeru", poručio je Gvardiola.

Građane u narednom periodu očekuje lagan raspored i šest utakmica sa timovima koji su ušli u Premijer ligu u poslednje dve sezone. Sledeći je Hadersfild.

Foto: Action Images


tagovi

Benžaman MendiPep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara