""
""

Lukas Silva izabrao Francusku!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.15. | 11:53

Brazilski vezista je na stolu imao desetak ponuda iz najjačih liga Evrope, ali je prihvatio poziv Realove legende na klupi Marselja

Čistka suvišnih igrača u Real Madridu polako ulazi u finiš. Sinoć ste mogli da čitate o odlascima Iljaramendija i Čeriševa, a sada je poznato u kojem klubu će karijeru nastaviti i Lukas Silva koji je takođe višak u Madridu jer Real ima problem sa igračima van EU.

Izabrane vesti

Čim je Real dao signal da je Silva dostupan na fudbalskoj pojaci, počela je otimačina evropskih klubova za njega. Iz Engleske su se javili Arsenal i Sautempton. Iz Nemačke je stigao poziv Hamburgera, a iz Belgije je stiglo interesovanje Briža. U priču su ušli turski velikani Bešiktaš i Fenerbahče, potom portugalski giganti Porto i Sporting iz Lisabona, svoju šansu je video i Ajaks. Iz Italije su interes pokazali Fiorentina i Napoli, ali su na kraju pobedili Francuzi.

Brazilac se seli u Olimpik iz Marselja. Madridski mediji pišu da je dogovor dva kluba praktično postignut i da će Lukas Silva narednih godinu dana provesti na Velodromu kao pozajmljen igrač Kraljevskog kluba. Ključnu ulogu je odigrao novi trener francuskog kluba i Realova legenda Mičel koji je Silvi predočio da ga vidi kao jednog od ključnih igrača ekipe i mladi vezista je prihvatio njegov poziv.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraprelazni rok 2015Olimpik MarseljLukas SilvaLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara